Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez reddet poeng for Uruguay

Bare uavgjort mot Peru.

SKUFFENDE: Liverpools Luis Suarez reddet poeng med sin overtidsutligning i 1. omgang mot Peru, men uavgjort var litt mindre enn de lyseblå hadde håpet på.Foto: SCANPIX/REUTERS/Juan Medina
SKUFFENDE: Liverpools Luis Suarez reddet poeng med sin overtidsutligning i 1. omgang mot Peru, men uavgjort var litt mindre enn de lyseblå hadde håpet på.Foto: SCANPIX/REUTERS/Juan Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En angrepsrekke med Luis Suarez, Diego Forlan og Edinson Cavani var ikke nok til å senke Peru. Uruguay måtte nøye seg med uavgjort i sin første kamp i årets Copa Amerika.

- Vi fikk ikke til det vi ønsket i dag, men fotballen er noen ganger slik, sa Uruguays landslagssjef Oscar Tabarez etter 1-1-kampen.

Liverpools Luis Suarez reddet poeng med sin overtidsutligning i 1. omgang. Paolo Guerrero hadde gitt Peru ledelsen etter 23 minutter.

- Det ble veldig vanskelig. Peru ga ikke bort noe som helst. Uavgjort var ikke hva vi ønsket oss, sa Suarez.

Uruguay tok seg til semifinalen i fotball-VM i fjor, mens Peru måtte bli hjemme etter en elendig kvalifisering. Mot Uruguay viste Peru både vilje og evner. Etter pause skapte laget også noen sjanser som kunne avgjort kampen.

- De fikk sin scoring og la seg veldig langt bakpå. Det gjordedet vanskelig for oss å skape noe. Vi vet at de har gode spillere og denne gangen skapte de problemer for oss, medga Forlan.

Peru-trener Sergio Markaran, som er fra nettopp Uruguay, var fornøyd med lagets første kamp i årets turnering.

- Jeg synes vi fikk fart i ballen, spesielt i 2. omgang, sa Markarian.

(NTB)