Suarez scoret to i Uruguay-seier

Suspensjonen opphører om elleve dager.

SCORET TO: Luis Suarez er fortsatt suspenedert etter biteepisoden i VM i sommer. I dag scoret han to mål i en vennskapskamp mellom Uruguay og Saudi-Arabia. Foto: AP
SCORET TO: Luis Suarez er fortsatt suspenedert etter biteepisoden i VM i sommer. I dag scoret han to mål i en vennskapskamp mellom Uruguay og Saudi-Arabia. Foto: APVis mer

Luis Suárez er fortsatt utestengt for biteepisoden i VM, men beviste mandag at han fremdeles vet hvor målet står med to scoringer for Uruguay i en treningskamp mot Oman.

27-åringen soner for tiden en fire måneders utestengelse for bitingen mot Italias Giorgio Chiellini, men den gjelder ikke for vennskapskamper.

Mens de europeiske lagene spiller EM-kvalifisering, fikk den kontroversielle spissen derfor to muligheter til å vise at han ikke har ligget på latsiden etter VM.

I 1-1-kampen mot Saudi-Arabia fredag bidro Suárez med en målgivende pasning, mens han mot Oman viste at han fremdeles er målfarlig. To ganger fant han veien til nettmaskene i Uruguays 3-0-seier.

24. oktober er den store datoen for Suárez. Da er Barcelona-stjernen ferdig sonet og rekker El Clásico-oppgjøret mot Real Madrid dagen etter.

(NTB)