LOVER Å BLI: Luis Suarez sier det ikke kommer til å «skje noe med ham» før neste sesong. Det er søt musikk i ørene til Liverpool-supporterne. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB Scanpix
LOVER Å BLI: Luis Suarez sier det ikke kommer til å «skje noe med ham» før neste sesong. Det er søt musikk i ørene til Liverpool-supporterne. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB ScanpixVis mer

Suarez sier han ikke har planer om å flytte

- Familien trives.

(Dagbladet): Luis Suarez har hatt en sensasjonelt god sesong i Liverpool-drakta, og blir naturlig nok en av spillerne det vil svirre flest overgangsrykter rundt denne sommeren.

27-åringen sier til uruguayansk tv at han ikke har planer om å flytte på seg til sommeren. Både han og kona Sofia har funnet seg til rette på Merseyside.

- Jeg er veldig fornøyd her og familien min er fornøyd her, sier han til Canal 10 ifølge Daily Telegraph.

Det er under et år siden han snakket om behovet for et miljøskifte.

Men når tv-kanalen fra hjemlandet spør om de skal kontakte ham i England eller Spania neste sesong, svarer han:

- Slapp av, ingenting kommer til å skje med meg. Hvis vi klarer å vinne Premier League og bringe troféet hjem, ville det vært fantastisk, en drøm som ble virkelighet.

- Frustrerende Drømmen glapp muligens med tapet mot Chelsea hjemme på Anfield sist helg, og Suarez er fortsatt irritert.

- Jeg er fortsatt fortvilet, det var så frustrerende. Vi fant ikke rom, vi gjorde en feil og det var vanskelig å takle. Vi visste at kampen ville bli vanskelig og tett, men det var frustrerende da de halte ut tida. Jeg var irritert på grunn av feilen vår, vi var nervøse alle sammen og mistet kontrollen, sier Suarez.

Tapet betyr at Liverpool ikke lenger kan sikre ligatittelen uten hjelp fra annet hold. Manchester City må feile.

- Vi håper Manchester City avgir noen poeng. I Premier League vet du aldri, alt er mulig. Vi må vinne de to neste kampene, og det kommer ikke til å bli lett, sier Suarez.

Ble pepet ut Det siste året har vært en eneste lang opptur for spissen.

Da spillerforeningen PFA hadde sine prisutdelinger i fjor vår, var det buing i salen da Suarez' navn ble nevnt både på årets lag og som nummer to i kåringen av årets spiller.

Han var da nettopp idømt ti kampers karantene for å ha bitt Branislav Ivanovic i armen, men spillerne hadde allerede avgitt stemmene sine.

Denne sesongen var det glemt, og han vant en alt annet enn overraskende seier i årets kåring av sesongens beste spiller. Liverpool-spissen har scoret 30 mål - 10 mer enn lagkompis Daniel Sturridge som er nummer to på toppscorerlista.

TRIVES: Luis Suarez sier både han og familien trives i Liverpool. Her sammen med datteren Delfina og kona Sofia under en kamp i januar 2012. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB Scanpix
TRIVES: Luis Suarez sier både han og familien trives i Liverpool. Her sammen med datteren Delfina og kona Sofia under en kamp i januar 2012. Foto: Darren Staples, Reuters / NTB Scanpix Vis mer