Suarez skrev ny kontrakt med Liverpool

- Jeg er så lykkelig her.

FORNØYD: Luis Suarez gjorde slutt på alle spekulasjoner ved å skrive under på en ny og forbedret avtale med Liverpool.Foto: Darren Staples  / REUTERS / NTB Scanpix
FORNØYD: Luis Suarez gjorde slutt på alle spekulasjoner ved å skrive under på en ny og forbedret avtale med Liverpool.Foto: Darren Staples / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Luis Suarez har vært hyppig koblet til Juventus denne sommeren, men uruguyaneren hadde ikke vært lenge tilbake i Liverpool før han gjorde slutt på alle spekulasjoner rundt egen framtid ved å skrive under på en ny og forbedret avtale med klubben.

- Det å skrive ny kontrakt med Liverpool er helt utrolig for meg, fordi jeg er så lykkelig her, både i klubben og i byen. Det er viktig for meg, og jeg er veldig tilfreds med den nye kontrakten. Jeg er lykkelig utenfor banen fordi folk i Liverpool behandler både familien min og meg godt. Jeg prøver å gjøre mitt beste på banen, og når du er fornøyd utenfor, da er du også fornøyd på banen, sier Suarez til Liverpools hjemmeside.

25-åringen hadde fire år igjen av sin opprinnelige kontrakt, men varigheten av den nye avtalen er ikke opplyst.

Liverpools nye manager Brendan Rodgers har så vidt rukket å begynne å jobbe med Suarez på treningsfeltet etter at spissen returnerte fra OL. Likevel har de to hatt jevnlig kontakt gjennom sommeren, hvor Rodgers har redegjort for sitt Liverpool-prosjekt.

- Det handlet om å selge inn drømmene vi har for framtida, fortelle ham om hvor viktig han er for meg som spiller. Det var viktig da jeg kom inn i klubben. Vi er ikke i Champions League, hvor denne typen spillere ønsker å spille. Men forhåpentligvis så han hvilke visjoner vi har for det vi prøver å gjøre. Jeg var veldig åpen og ærlig på hvor vi står som klubb, men han følte seg trygg på at vi er på rett vei, og han er glad for å kunne være med på denne reisen. Han er en spiller du ønsker å se enten det er sol, regn eller snø. Og du ser ham veldig sjelden i behandlingsrommet, sier Rodgers til liverpoolfc.tv.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer