Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez skrev ny kontrakt med Liverpool

- Jeg er så lykkelig her.

FORNØYD: Luis Suarez gjorde slutt på alle spekulasjoner ved å skrive under på en ny og forbedret avtale med Liverpool.Foto: Darren Staples  / REUTERS / NTB Scanpix
FORNØYD: Luis Suarez gjorde slutt på alle spekulasjoner ved å skrive under på en ny og forbedret avtale med Liverpool.Foto: Darren Staples / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Luis Suarez har vært hyppig koblet til Juventus denne sommeren, men uruguyaneren hadde ikke vært lenge tilbake i Liverpool før han gjorde slutt på alle spekulasjoner rundt egen framtid ved å skrive under på en ny og forbedret avtale med klubben.

- Det å skrive ny kontrakt med Liverpool er helt utrolig for meg, fordi jeg er så lykkelig her, både i klubben og i byen. Det er viktig for meg, og jeg er veldig tilfreds med den nye kontrakten. Jeg er lykkelig utenfor banen fordi folk i Liverpool behandler både familien min og meg godt. Jeg prøver å gjøre mitt beste på banen, og når du er fornøyd utenfor, da er du også fornøyd på banen, sier Suarez til Liverpools hjemmeside.

25-åringen hadde fire år igjen av sin opprinnelige kontrakt, men varigheten av den nye avtalen er ikke opplyst.

Liverpools nye manager Brendan Rodgers har så vidt rukket å begynne å jobbe med Suarez på treningsfeltet etter at spissen returnerte fra OL. Likevel har de to hatt jevnlig kontakt gjennom sommeren, hvor Rodgers har redegjort for sitt Liverpool-prosjekt.

- Det handlet om å selge inn drømmene vi har for framtida, fortelle ham om hvor viktig han er for meg som spiller. Det var viktig da jeg kom inn i klubben. Vi er ikke i Champions League, hvor denne typen spillere ønsker å spille. Men forhåpentligvis så han hvilke visjoner vi har for det vi prøver å gjøre. Jeg var veldig åpen og ærlig på hvor vi står som klubb, men han følte seg trygg på at vi er på rett vei, og han er glad for å kunne være med på denne reisen. Han er en spiller du ønsker å se enten det er sol, regn eller snø. Og du ser ham veldig sjelden i behandlingsrommet, sier Rodgers til liverpoolfc.tv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media