Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suarez trosset Liverpools ønske da han tok med barna inn på banen

- Jeg vil ikke være den samme som før.

- FAMILIEN ROER MEG: Luis Suarez sier han tenker mye på familien om dagen, og at det hjelper ham å roe seg ned. Foran kveldens hjemme-comeback etter ti kampers karantene, hadde han med den nyfødte sønnen Benjamin og tre år gamle Delfina inn på Anfield før kampen mot Crystal Palace. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB Scanpix
- FAMILIEN ROER MEG: Luis Suarez sier han tenker mye på familien om dagen, og at det hjelper ham å roe seg ned. Foran kveldens hjemme-comeback etter ti kampers karantene, hadde han med den nyfødte sønnen Benjamin og tre år gamle Delfina inn på Anfield før kampen mot Crystal Palace. Foto: Phil Noble, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Da Luis Suarez spilte sin første hjemmekamp etter lang tids karantene i helga, entret han banen med den nyfødte sønnen Benjamin og den tre år gamle datteren Delfina.

En vanlig ting å gjøre i Sør-Amerika, men et sjelden syn før avspark på engelske fotballbaner. Der er det stort sett etter sesongens siste kamp det er frislepp av neste generasjon inne på banen.

Men til tross for skepsis fra klubbens side, insisterte Suarez på at barna skulle med da han møtte hjemmefansen etter karantenen han ble idømt etter at han beit Chelseas Branislav Ivanovic sist sesong.

- I England er det ikke vanlig, og først sa folk i klubben at jeg ikke kunne ta dem med, men jeg sa til dem at barna skulle være med, enten de likte det eller ikke, fortalte Suarez til reportere i Montevideo, der han er for å spille landskamp med Uruguay.

 - De forsto det til slutt, og det var et fint øyeblikk, et unikt øyeblikk for meg, sier Suarez ifølge Sporting Life.

- Vil ikke være som før Suarez hevder at han har blitt et nytt og bedre menneske etter den ti kamper lange utestengelsen.

- Jeg er klar over at jeg har vært roligere i de siste kampene jeg har spilt. Jeg er veldig selvkritisk, og jeg innser at å spille godt, og med mer ro, hjelper meg masse. Jeg innser det, og ønsker å fortsette slik og ikke være sånn som før.

Han gir familien mye av æren for det han hevder er en forvandling til det bedre.

- Familien får meg til å tenke meg om, og roer meg ned. Nå om dagen tenker jeg masse på dem når jeg er på banen.

Vanskelig oppvekst Suarez håper å gi barna sine en bedre start i livet enn han fikk selv. I en bok om de uruguayanske landslagsspillerne fortalte han nylig om en barndom preget av flytting, mobbing og foreldrenes skilsmisse.

- Jeg ønsker at sønnen min skal få leve slik som jeg gjør. Jeg led masse som barn, og jeg ønsker ikke at barna mine - eller noen andre barn - skal oppleve sånne forhold som jeg gjorde, sier Suarez.

Suarez har spilt én ligacupkamp og to kamper i Premier League etter karantenen. Han har scoret tre mål på de to seriekampene.

LEVERER FORTSATT: Suarez har scoret tre mål på de to ligakampene har spilt denne sesongen. Her scorer han Liverpools første mot Crystal Palace på lørdag. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
LEVERER FORTSATT: Suarez har scoret tre mål på de to ligakampene har spilt denne sesongen. Her scorer han Liverpools første mot Crystal Palace på lørdag. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media