Suduva sjokkerte Brann

Det gikk tre baklengsmål før Brann våknet i UEFA-cupkvalifiseringen mot Suduva. -Katastrofalt, var dommen fra Teitur Thordarson etter 3-2-tapet.

Laget fra Litauen reiste til Bergen med stor respekt for Brann, og hadde nok ikke regnet med at de skulle lede 3-0 før det var gått 20 minutter av den første kvalifiseringskampen til UEFA-cupen.

- Innledningen på kampen var en katastrofe. Vi har kun oss selv å takke for at vi har et dårlig utgangspunkt foran bortemøtet, sa en meget skuffet Brann-trener, Teitur Thordarson etter kampen.

Suduva roet det hele ned etter at de satte inn det tredje målet, og dette førte til at Brann kom mer inn i kampen. Martin Knudsen sørget også for redusering før pause, og tente med det håpet for bergenserne.

Teitur Thordarson hadde tydeligvis gitt klare beskjeder i garderoben, og bedt sine elever om å skjerpe seg. Etter hvilen var det nemlig bare ett lag på banen.

Men bortsett fra Petter Furuseth Olsens redusering etter 58 minutter, uteble målene for Brann, som hadde 11 målsjanser i løpet av kampen. Suduva hadde bare fire målsjanser. Det gjorde ikke saken bedre at Tommy Knarvik bommet på et straffespark etter 72 minutter.

- Det var fantastisk å vinne denne kampen. Jeg er litt overrasket over at Brann slapp oss så lett til. På forhånd anså jeg dem som et godt lag, sa Suduvas trener, Algihantas Gabrys.

(NTB)