Suffo klar for Odd

Kan spille mot Aalesund i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): I går kveld fikk Odd Grenland papirene de ventet på fra De forente arabiske emiratene slik at klubben kunne registrere angrepsspilleren Patrick Suffo for spill i Tippeligaen.

Nå kan han være blant spillerne Arne Sandstø sender på banen mot Aalesund i kveld.

- Det har vært en del styr, men i går kveld kom papirene og alt er i boks. Målet var å rekke denne kampen, og vi er veldig glade for innsatsen fra Suffos forrige klubb og fra både det emiratiske og norske forbundet, sier Odd-formann Tore Andersen til Dagbladet.no.

Med Suffo og Tommy Svindal Larsen på plass, er Odd-stallen kraftig forsterket siden før ferien.

- Trenere vil alltid ha nye spillere om de ser noen som er gode, men nå har vi fått to solide forsterkninger og for øyeblikket er det ingen nye på vei inn, sier Andersen.

Dagbladet.no har snakket med trenere fra samtlige lag i Tippeligaen foran helgas runde. Les siste nytt om DITT lag her:Ham-Kam - Tromsø

Odd Grenland - Aalesund

Rosenborg - Bodø/Glimt

Start - Molde

Viking - Fredrikstad

LANDSLAGSMANN: Patrick Suffo har flere landskamper for Kamerun. Her fra VM i 2002 hvor han ble utvist etter to gule kort mot Tyskland.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer