Suffo til Vålerenga

Steffen forsvinner definitivt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Annonse

(Dagbladet.no): Vålerenga-trener Kjetil Rekdal sier at det er helt definitivt at Steffen Iversen forsvinner fra seriemestrene før neste sesong.

Samtidig er Odd Grenlands kamerunske angriper Patrick Suffo så godt som klar for Vålerenga, bekrefter Rekdal overfor Aftenposten.

- Suffo har vært god i år, og vi vurderte faktisk å hente ham tidligere. Vi har fått et veldig godt inntrykk av ham, og han har også internasjonal erfaring, sier Rekdal.Suffo, med bakgrunn fra blant annet Coventry, har ifølge Odd Grenlands hjemmeside 47 landskamper for Kamerun.


Taus Hauge
Fotballagent Rune Hauge, som arbeider for Steffen Iversen, vil i kveld ikke si noe til Dagbladet.no om hva framtiden bringer for trønderen.

Steffen Iversens kontrakt med Vålerenga utløper i morgen, og klubben har nå blitt enige med ham om ikke å tilby ny kontrakt.

Steffen arbeidsledig

Tidligere i høst fortalte Iversens rådgiver Christian Eidem til Dagbladet at en advokat sjekket muligheten for en overgang for Steffen Iversen selv om det internasjonale overgangsvinduet er stengt, ettersom spissen er å regne som arbeidsledig fra tirsdag.

- Vi mener å ha en god sak. For så lenge Steffens kontrakt med Vålerenga utløper 31. oktober i år, vil han være arbeidsledig etter det. Og som spiller uten kontrakt må han ha lov til å flytte på seg, sa Eidem for to måneder siden.

TIL VIF: Patrick Suffo har vært en suksess for Odd Grenland i år. Nå er han på vei til Vålerenga. Foto: Torbjørn Berg
TIL VIF: Patrick Suffo har vært en suksess for Odd Grenland i år. Nå er han på vei til Vålerenga. Foto: Torbjørn Berg Vis mer
SISTE KVELD MED GJENGEN: Steffen Iversen tok imot Vålerenga-fansens hyllest på Rådhusplassen i natt. I morgen går kontrakten ut, og han er enig med Vålerenga om å ikke skrive under en ny.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer