Sugen på VM-debuten

SEVILLA (Dagbladet :på nettet): Sprinteren John Ertzgaard (22) møtte i dag Dagbladet:på nettets lesere. - En stor takk til dere alle som har sendt inn spørsmål, sier John som nå gjør alt for å gire seg opp til VM-debuten.

- Beklager at jeg ikke får svart alle, responsen var større enn forventet. Jeg tror jeg må åpne min egen website. Masse varme, glovarme hilsinger fra Sevilla, sier John Ertzgaard.

Men dessverre: Grunnet en teknisk feil i Dagbladet :på nettets produksjonssystem, kom bare ett av Ertzgaards svar ut :på nettet. Dagbladet beklager dette på det sterkeste.

Her er et kort sammendrag av hva John Ertzgaard svarte, dog ikke forfattet med hans egne ord:

Kick some ass!!!

Hei john!!! Alt jeg kan si er:You are the MAN!!! Kjempehyggelig at det gar sa bra om dagen. Leif har rett nar han sier at Ting Tar Tid, men na kan det bare ga en vei. Mitt sporsmal er: Er dere i rute? Du vet helt sikkert hva jeg mener og kjenner jeg Leif rett sa er du mer enn det(He,he).Husk den rare følelsen du far da du sitter i callrommet rett for du løper er ikke nervøsitet, men STOLTHET, fordi:YOU ARE THE MAN. Lykke til john, dette har du virkelig fortjent. Hilsen Kennet. P.S KICK ASS

Kennet Kjensli

Vi er i rute. Hadde det ikke vært for at du trente med Leif, hadde jeg ikke vært der jeg er i dag.

John Ertzgaard.

Doping

Hvor mange av utoeverne tror du doper seg? Og kan du bli best i verden uten ekstra hjelpemidler? Og har du noen gang blitt tilbudt forbudte preparater? Lykke til i VM!!

Egil

Når det er så mye penger å tjene på idretten som det er, kommer det også en del juksemakere. Jeg velger å ikke tenke så mye på dette. Jeg får bare springe fortere og håpe at de må ta seg en pille til - og bli tatt.

John Ertzgaard

Hei !!!! Jeg lurer på hvilke forventninger du har til deg selv i VM ?? Lykke til , håper du gjør det kjempebra. Hilsen Silje !!

Silje

Jeg blir fornøyd hvis jeg kvalifiserer meg til semifinalen. Hvis jeg setter personlig rekord og er heldig i trekninga, burde dette være innen rekkevidde!

John Ertzgaard