Sugen Strandli inn i varmen

- Jeg er en kvalikspiller, sier Frank Strandli med et skjevt smil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Foran VM ble Frank Strandli vraket etter å ha spilt alle kvalifiseringskampene. Nå er det tid for kvalik igjen, og sørlendingen er tilbake på laget.

26-åringen hevder å ha ristet av seg VM-skuffelsen, og landslagssjef Nils Johan Semb ønsker å se kvalitetene hans i søndagens EM-kvalifisering mot Latvia på Ullevaal.

- Frank har vært frisk på trening og virker godt trent. Når han er i form har han kvaliteter både i form av hurtighet og luftstyrke, sier Semb.

Selv er Strandli veldig sugen på å spille fra start igjen. I Panathinaikos har han ikke fått tillit fra start denne sesongen. Til sammen er det blitt åtti minutter i de to seriekampene som er spilt så langt, og ti minutter i mesterligakvalifiseringen. Strandli har kvittert med ett seriemål.

Snudde kampene

- Jeg har vært med på å snu kampene i serien. Vi har ligget under 0-1 og vunnet 2-1 i begge to. Målet er å spille seg inn på laget, for det holder ikke for meg å få noen minutter hvis jeg skal være med i landslagsbildet. Scorer du, så spiller du. Så enkelt er det, men da må jeg få sjansen først, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer