SEIERSGLISET SITTER. Travtrener Trond Bullern Anderssen gliser fortsatt og presenterer nye vinnere på løpende bånd. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SEIERSGLISET SITTER. Travtrener Trond Bullern Anderssen gliser fortsatt og presenterer nye vinnere på løpende bånd. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Suksessen fortsetter

Sender ut nye vinnere.

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster på hest!

Han har knapt fått tid til å dvele over triumfen på Solvalla under Elitloppshelgen med den nye stjerna Yarrah Boko.

Det er full fart og sulkyhjulene triller raskere for trener Trond "Bullern" Anderssen enn for de fleste andre akkurat nå.

 Da er det viktig for spillerne å henge seg på medgangsbølgen raskest mulig.

Onsdag er det Zypani Rich som skal berge spillerne i V65-spillet på Bjerke. Og Bullern er optimist.

-Ja, jeg er det. Zympani Rich er en skikkelig fin hest, og han imponerte i nederlaget sist. Han tapte bare med en mule etter et hardt og litt uheldig løp, mener Bullern.

-Kusken kjører vel tidlig framover fra et så fint startspor. Så får vi se om noen velger å svare ham opp. Hvis det skjer, så får hesten gjøre det den tunge veien. Men jeg tror han greier det også. Jeg tror han vinner og kan kalle det en veldig bra vinnersjanse, forteller Trond Anderssen til Dagbladet.

Sko foran-barbeint bak

Sist travet Zympani Rich barbeint på alle fire med gummivekter, eller såkalte busser foran. Det gjorde at hingsten ble litt sår i kodene etter løpet. Derfor slår Anderssen på aluminiumsko framme og dropper bussene. Bak går hesten uten sko som sist.
-Det skal ikke bety noe som helst at han går med sko i dag, fastslår Bullern.

Flere sjanser

Trond Anderssen har en god vinnersjanse til.
-Star Contender som starter i V5 er frisk igjen og trener fint. Jeg mener hun har klassen til å vinne på onsdag, sier Trond Anderssen.
-Evaporate og Hudson Broline er trippelkandidater fra dårlige spor, mens Photorealist ikke er noe for spillerne. Han havner snart i Harstad, der han kan gjøre det bra, sier Bullern.

Yarrah får hvile

Yarrah Boko tok løpet lørdag svært bra.
-Men det tar på med tre kilometer på Solvalla. Nå skal han til veterinærsjekk onsdag. Så får han en god og lang hvile før han starter neste gang, forteller Bullern
Han ser for seg at Yarrah Boko kan utvikle seg til å bli en ordentlig stjerne på travhimmelen.
-Han kommer til å utvikle seg og blant annet bli raskere bak bilen. Det kan være klart for sprintløp allerede neste år, mener Bullern.