Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Suksessoppskriften til «Pussycat Dolls» skal redde klubb i krise

Starter jenteband.

SÅNN GJØR VI: Yeovil Town har havnet i et sportslig uføre, og ligger desidert sist i Championship. Nå håper de å kunne skape blest og positivitet rundt klubben ved å starte et jenteband tilsvarende Nicole Scherzinger og hennes Pussycat Dolls. Foto: AP Photo/Michaela Rehle
SÅNN GJØR VI: Yeovil Town har havnet i et sportslig uføre, og ligger desidert sist i Championship. Nå håper de å kunne skape blest og positivitet rundt klubben ved å starte et jenteband tilsvarende Nicole Scherzinger og hennes Pussycat Dolls. Foto: AP Photo/Michaela Rehle Vis mer

(Dagbladet): Å ha tilknytning til en fotballklubb med begge beina godt plantet i nedrykksstriden er noe de aller fleste kan kjenne seg igjen i, og remediene for å komme ut av uføret er nesten like mange som tilfellene.

Her hjemme på berget har lagene lenge hatt en tradisjon for å ansette Tom Nordlie, men i engelske Yeovil har de valgt å angripe problemet på en mer ukonvensjonell måte.

De skal starte et jenteband.

Suksessoppskrift På sine egne hjemmesider skriver klubben, som for øyeblikket ligger desidert sist i Championship (andre nivå i England), at de vil avholde en audition for de håpefulle søkende over 18 år den 4. desember, og at gruppa skal settes sammen på samme måte som Pussycat Dolls ble i sin tid.

Ei jente som mer eller mindre kan synge, og fire andre som kan danse i bakgrunnen.

Planen er at det etterhvert skal spilles inn en single som skal slippes i iTunes. Overskuddet fra denne skal gå til den veldedige organisasjonen Prostate Cancer UK.

Gruppa skal også opptre på klubbens hjemmekamper resten av sesongen, og forhåpentlig skape litt blest rundt laget.

Innovativt Klubbens talsmann, Adrian Hopper, sier til klubbens hjemmesider at dette er et prosjekt han ser på som veldig spennende.

- Yeovil Town er glade for å kunne delta i et nytt og innovativt prosjekt. Vi føler at det er en unik mulighet til å linke oss som klubb med et jenteband. Dette vil ikke bare hjelpe gruppen, men vil også gjøre at flere lærer Yeovil Town å kjenne, sier han.

- Samtidig kan vi også donere overskuddet fra platesalget til veldedighet.

Hvorvidt prosjektet «Glovers go Pop» blir en suksess, er det ennå litt tidlig å spekulere i, men kreativiteten - den ska ingen ta fra dem.

image: Suksessoppskriften til «Pussycat Dolls» skal redde klubb i krise
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media