Suksesstreneren ute i åtte kamper: - Det er veldig strengt. Noe feil med reglene

Men Veland tror på mer Atletico-suksess.

PÅ TRIBUNEN: Diego Simeone ble sendt på tribunen under oppgjøret mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Nå har han fått en straff på åtte kamper. - Strengt, men det er slik reglene er. Det er de det er noe feil med, sier Petter Veland. Foto: EPA/KIKO HUESCA
PÅ TRIBUNEN: Diego Simeone ble sendt på tribunen under oppgjøret mellom Atletico Madrid og Real Madrid. Nå har han fått en straff på åtte kamper. - Strengt, men det er slik reglene er. Det er de det er noe feil med, sier Petter Veland. Foto: EPA/KIKO HUESCA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Diego Simeone imponerte en samlet fotballverden forrige sesong da han leder Atletico Madrid til klubbens første seriemesterskap på 18 år i tillegg til Champions League-finalen.

Denne sesongen startet derimot med revansje mot erkerivalen over to kamper, men for argentineren selv gikk det ikke like bra.

Åtte kamper Under supercup-oppgjøret mot Real Madrid mistet Simeone besinnelsen og ble sendt på tribunen. Akkurat det samme skjedde da han i sluttminuttene av Champions League-finalen mot samme lag entret banen for å fortelle Raphael Varane noen sannhetens ord.

I dag kom straffen fra forbundet, og det er nå klart at manageren må tilbringe de neste åtte kampene på tribunen. Fire kamper for å ha dasket fjerdedommeren i bakhodet, to for protester, en for å ha applaudert sitt eget røde kort og til slutt en kamp for å ha instruert sitt eget lag fra tribunen.

Cmores La Liga-ekspert Petter Veland sier til Dagbladet straffen er veldig streng. På mange måter.

- Det er veldig strengt, nesten uansett hvordan du ser på det. På bakgrunn av akkurat den episoden er det strengt. På bakgrunn av straffen Jose Mourinho fikk for å stikke fingeren i øyet på Tito Vilanova er det strengt. På bakgrunn av Cristianos Ronaldo regelrette slag mot Godin i samme kamp er det strengt, sier Veland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer