Sulland er kvitt smertene

Derfor må hun jogge når de andre er på spa.

METZ (Dagbladet.no): Selv etter det tøffe kampprogrammet med seks kamper på åtte dager er den norske troppen i tipp, topp stand.

Bortsett fra Linn Jørum Sulland. Bakspilleren fra Stabæk strakk et leddbånd i ankelen mot Makedonia, og har trent alternativt de siste dagene.

- Jeg regner med at jeg er klar til morgendagens kamp mot Frankrike, sier hun til Dagbladet.no.

- Ikke vondt lenger

Landslagslege Terje Halvorsen sa før helga at han regnet med Sulland ville rekke den kampen, og at smerteterskelen hennes ville avgjøre om hun kunne spille.

Linn selv forteller nå at hun gradvis har blitt bedre og at smertene omtrent er borte.

- Jeg har ikke hatt vondt under de treningene jeg har gjennomført. Det eneste er at det er litt ubehagelig å være så godt teipet opp, sier hun.

I går hadde hun ei økt hvor hun jobbet med fotarbeid og skudd, og det gikk helt fint.

STORE SMERTER: Linn Jørum Sulland hadde fryktelig vondt etter overtråkket, men hun har kommet seg godt gjennom den alternative treningen de siste dagene. Foto: BJØRN LANGSEM
STORE SMERTER: Linn Jørum Sulland hadde fryktelig vondt etter overtråkket, men hun har kommet seg godt gjennom den alternative treningen de siste dagene. Foto: BJØRN LANGSEM Vis mer

- Men jeg har ikke fintet maks ennå, det blir neste steg, sier hun.

Trening i stedet for spa

Etter dagens lunsj dro resten av jentene på shopping og spa, på det som er en etterlengtet fridag i Metz - bare avbrutt av et møte med pressen midt på dagen.

Linn får derimot ikke helt fri.

- Alle jentene fikk tilbud om å trene i dag, men Linn er den eneste som skal ha ei økt. Hun har jo litt å ta igjen, sier Marit Breivik.

I stedet for kroppspleie og lommeboktømming legger Sulland ut på en løpetur med landslagslegen. 23-åringen synes det er kjedelig å se kampene på tribunen med skade, men trøster seg med at det har vært noen fridager innimellom her også, så hun har bare gått glipp av to kamper.

- Men det er klart, jeg er ekstra gira på å vise meg fram igjen nå.

• Les også: Slik er VM-fortsettelsen for Norge

Sulland er kvitt smertene
GIRA: Linn J. Sulland må spille oppteipet og med ei skinne, men er veldig gira på å vise seg fram igjen.