Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sulland skadet i sluttsekundene

- Akkurat nå har jeg veldig vondt, fastslår Norges beste mot Sør-Korea.

TRIST SLUTT: Linn Sulland scoret elleve mål, men ble skadet i sluttsekundene da Norge rotet bort seieren. Foto: Bjørn Langsem
TRIST SLUTT: Linn Sulland scoret elleve mål, men ble skadet i sluttsekundene da Norge rotet bort seieren. Foto: Bjørn Langsem Vis mer

LONDON (Dagbladet): Norge—Sør-Korea 27-27 (13-15)

Linn Jørum Sulland spilte en av sine aller beste landskamper og skal ha mye av æren for at Norge klarte ett poeng mot Sør-Korea. Den keivhendte bakspilleren dunket inn 11 mål på 14 forsøk.

Men hvis kampen hadde vart lenger, hadde det blitt uten Sullands bidrag. I sluttsekundene fikk hun seg en smell i skuddarmen.

Lårhøne i armen - Jeg ble truffet skikkelig da jeg skulle ta opp en ball som lå på bakken. Det smalt skikkelig i bicepsen. Jeg vet ikke hva man skal kalle det, en lårhøne i armen, kanskje, sier Sulland til Dagbladet.

- Hvor alvorlig er det?

- Akkurat nå er det ikke godt, men vi har to dager til neste kamp, så det skal nok gå bra.

- Måte du ha forlatt banen hvis kampen hadde vart lenger?

- Ja, jeg tror det. Jeg håpet jeg ikke skulle få ballen, erkjenner hun.

Rotet vekk ledelse Sulland tror ikke det blir nødvendig med røntgen. Smellen traff muskelen. Nå venter tett oppfølging av det medisinske apparatet.

- Vi har masse fysioer og leger. De får ordne dette, sier Sulland.

Selv om armen er vond, er det kamputfallet som smerter mest. Med knapt tre minutter igjen å spille, sendte Sulland Norge opp i 27-25. Noen minutter tidligere, ledet Norge med tre mål (25-22).

Da sluttsignalet lød, sto det altså 27-27 på lystavla.

- Skuffa - Jeg er skuffa, selvfølgelig. Jeg ville vinne, og vi hadde tre mål — da skal vi vinne. Akkurat nå er jeg skuffa, innrømmer toppscoreren.

Norge står dermed med fire poeng på tre kamper. Det betyr at de har presset på seg før de to siste gruppekampene mot Danmark og Spania. Håndballjentene trenger poeng for i det hele tatt å gå videre til kvartfinale.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media