Sulland sliter med datingservicen

- Vi får ta et tak på nyåret, sier hun.

• Direkte fra kl. 19.15: Frankrike - Norge kan du følge her på Dagbladet.no.

METZ (Dagbladet.no): Siden det var så mange single jenter på Stabæk-laget, opprettet Linn Jørum Sulland i høst Facebook-sida Sullands datingservice.

Men nå som hun er opptatt med VM-spill i Frankrike får hun ikke fulgt opp prosjektet skikkelig.

- Det har blitt litt mindre tid til dette i det siste, men vi får ta i et tak igjen på nyåret, sier Sulland til Dagbladet.no.

Ikke kommet i mål

For hun har ikke gitt opp å skaffe kjærester til lagvenninnene.

- Dette er en gruppe for årets store prosjekt! Vi skal finne karer til de som mangler det på laget. Da hadde nemlig vår trener Kenneth (Gabrielsen) blitt meget fornøyd! Vi har seks flotte jenter som nyter hverdagen, men mangler en å dele den med! Kanskje du er den rette? skriver hun på sida.

- Er det noen av jentene som har funnet noen kandidater?

SLITER: VM har kommet i veien for Linn Jørund Sullands datingservice. Men på nyåret gyver hun løs på nytt. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET
SLITER: VM har kommet i veien for Linn Jørund Sullands datingservice. Men på nyåret gyver hun løs på nytt. Foto: BJØRN LANGSEM/DAGBLADET Vis mer

- Det var noen som hadde litt på gang, men vi har ikke kommet så langt ennå.

Linn har selv kjæreste - som hun ble sammen med uavhengig av prosjektet på internett.

Stor overgang

Sulland fikk litt begrenset med spilletid i starten av mesterskapet, men så kom hun gradvis. Helt til hun ble skadd og måtte se de to forrige kampene fra tribunen.

Nå er hun imidlertid tilbake, etter at smertene i ankelen gradvis har forsvunnet.

Hun er den ferskeste av jentene, og har bare ett mesterskap fra før - det skuffende VM-et i St. Petersburg for to år siden. Derfor er hun forberedt på at hun må overbevise for å få mye spilletid.

- Jeg må bare prøve å gripe sjansen når jeg får den her nede.

Hjemme i eliteserien er hun lagets største stjerne og ener. På landslaget har det blitt mye benkesliting. Det er en overgang.

Sulland sliter med datingservicen

- Det er stor forskjell på nivået her og det jeg er vant til. I klubblaget vet jeg også hva alle gjør hele tida, og jeg kan nesten spille i blinde. Det er vanskeligere når jeg ikke kjenner bevegelsesmønsteret til de andre så godt.

PS! Vigdis Hårsaker og Kari Aalvik Grimsbø står over kveldens kamp mot Frankrike.

STABÆK-PROSJEKT: Linn Jørund Sulland har startet et prosjekt for å skaffe karer til de andre Stabæk-jentene. Foreløpig går det trått.