Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sundby blir pappa igjen

Martin Johnsrud Sundby og kona Marieke Helgeland blir foreldre for tredje gang til våren.

FAR: Martin Johnsrud Sundby blir pappa igjen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
FAR: Martin Johnsrud Sundby blir pappa igjen. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer

Langrennsstjernen bekrefter familieforøkelsen overfor NRK.

- Det er ikke lett å skjule lengre. Men vi fortsetter å øke familiebeholdningen. Vi venter barn nummer tre i mai. Bare for å sørge for at ting blir ekstra vanskelig med tidsklemma fremover, sier Sundby til kanalen.

Han legger ikke skjul på at det er stor glede over at familien til våren øker fra fire til fem medlemmer. Fra før har Sundby og kona sønnene Max og Markus.

Som trebarnspappa blir samtidig langrennsstjernen liv enda noen hakk travlere fra neste år. Sundby har i sommer prioritert bort flere samlinger med landslaget for å få kabalen til å gå opp på hjemmebane.

Røa-løperen satser mot VM i Oberstdorf i 2021. Den kommende familieforøkelsen endrer ikke på det.

- Men jeg får en utfordring to år frem i tid med tanke på OL i Beijing. Hva søren gjør jeg etter VM? Det er mer uvisst enn tidligere, sier Sundby.

KJEMPESMELL: Da Røa-gutten innså at han ikke var i nærheten av tetkampen, ga han opp og gikk relativt rolig inn til mål. Til slutt ble Martin Johnsrud Sundby nr. 31, hele 2.27 minutter bak Didrik Tønseth. Video: Kristoffer Løkås / Dagbladet Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media