MANGLER ET INDIVIDUELT GULL: Martin Johnsrud Sundby (31) har herjet vilt i langrennssporet de siste årene, men mangler fortsatt et individuelt OL - eller VM-gull. Det har han tenkt til å gjøre noe med. Foto: Tomm W. Christiansen / Dagbladet
MANGLER ET INDIVIDUELT GULL: Martin Johnsrud Sundby (31) har herjet vilt i langrennssporet de siste årene, men mangler fortsatt et individuelt OL - eller VM-gull. Det har han tenkt til å gjøre noe med. Foto: Tomm W. Christiansen / DagbladetVis mer

Sundby endrer VM-planen: - Jeg skal være litt mer hemmelighetsfull

Slik skal Martin Johnsrud Sundby ta gullet han mangler.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

[teaser][/teaser]LILLESTRØM (Dagbladet): Martin Johnsrud Sundby har dominert på et historisk sterkt nivå i langrennssporet de siste årene. Oslo-gutten har - blant annet - vunnet verdenscupen sammenlagt og Tour de Ski de tre siste sesongene.

Oslo-gutten har imidlertid ikke fått det til individuelt i de store mesterskapene. Han mangler nemlig fortsatt et individuelt OL- eller VM-gull.

Det har han planer om å gjøre noe med under VM i Lahti kommende vinter. De siste årene har 31-åringen satset maksimalt på å være sterk gjennom hele sesongen. Nå tenker han annerledes.

- Når du spør om jeg satser på verdenscupen sammenlagt eller VM, sier jeg som alltid «ja, takk, begge deler». Det er ikke motstridende å være god gjennom en hel sesong og lykkes i et VM, men neste år er hovedmålet definitivt VM i Lahti og da kan det hende at jeg må droppe noen skirenn og prioritere annerledes den siste måneden inn mot VM, sier Sundby til Dagbladet i forbindelse med sesongoppstarten av «BDO-mila» på Lillestrøm.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.(*Ukepris er 55 kr/uke)
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn