Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sundby etter hamburger til middag: - Jeg ljuger jo ikke

- Energien er tilbake.

OBERSTDORF (Dagbladet): Presis klokka to i ettermiddag kom minibussen med de norske herreløperne opp på langrennsarenaen i Oberstdorf for å ta den første treningsøkta i den regnvåte korte løypa på to kilometer som arrangørene med nød og neppe har klart å raske sammen i snøfattige Sør-Tyskland.

Med i bussen var en smilende og opplagt Petter Northug.

Kom i BMW Kvarteret seinere kom en svart og snerten BMW kjørende inn på stadion og parkerte bak smøretraileren - med Martin Johnsrud Sundby bak rattet og med stereoanlegget på full guffe.

Løperne hadde fri fra media i går, men Johnsrud Sundby rakk i det minste å fortelle at han hadde gjort som han sa han skulle etter jaktstarten i Lenzerheide søndag - skeie ut med en skikkelig burger.

- Bjørnar Sandvig spanderte middag på meg og Sjur Røthe i går, det var bra. Skikkelig bra.

- Det ble hamburger?

- Ja, jeg ljuger jo ikke.

- Og energinivået ditt?

- Du, det kjennes allerede bedre ut, sa Johnsrud Sundby før han fikk på seg skiene og tok noen runder i plaskregnet i Oberstdorf-løypa.

Langt igjen Han var sliten etter tre harde renn - og ditto oppstyr - i Lenzerheide, men brukte fridagen i dag til å samle opp så mye ny energi som mulig.

Selv om ledelsen i Tour de Ski-sammendraget er mer enn bekvemmelig, vet han utmerket godt at det fortsatt er langt til mål på toppen av slalåmbakken i Alpe Cermis.

Likevel: I morgen skal Martin gå en klassisk sprint her i Oberstdorf. Og går den greit, er det omtrent umulig for Martin Johnsrud Sundby å ikke vinne hele Tour de Ski - for tredje året på rad.

KJØRTE TYSK: Martin Johnsrud Sundby ankom skistadion i en BMW i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
KJØRTE TYSK: Martin Johnsrud Sundby ankom skistadion i en BMW i dag. Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media