Sundby sa nei til Northug-serien

Martin Johnsrud Sundby medvirker ikke i «Sirkus Northug». Også Eldar Rønning var skeptisk - men gleder seg til å se serien.

SKIFTET MENING: Eldar Rønning (t.v.) var negativ da han hørte at et filmteam skulle følge landslaget for å lage dokumentarserie om Petter Northug. Nå gleder han seg til å se resultatet.
SKIFTET MENING: Eldar Rønning (t.v.) var negativ da han hørte at et filmteam skulle følge landslaget for å lage dokumentarserie om Petter Northug. Nå gleder han seg til å se resultatet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

VAL SENALES (Dagbladet): På nyåret sender TV 2 «Sirkus Northug». Dokumentarserien produseres av Globus Media, som har fulgt Northug tett i flere måneder.

Mye av opptakene er gjort i forbindelse med landslagssamlinger. Men ikke alle Northugs landslagskollegaer var like begeistret for ideen da forespørselen kom.

- Jeg har valgt å si nei til å medvirke i dokumentaren. Jeg er selvsagt med på noen bilder, men jeg blir ikke intervjuet. Jeg var skeptisk til prosjektet, bekrefter Johnsrud Sundby overfor Dagbladet.

- Var kritisk Heller ikke Eldar Rønning likte tanken om å ha dokumentarfilmskapere hengende rundt seg på landslagssamlingene.

- Jeg var veldig skeptisk i starten, for ikke å si kritisk. Når man er 30 år, tenker man seg om. Hvorfor skal du ha et kamera i trynet hele tida hvis det ikke gir deg noe? Jeg var nok den største skeptikeren, sier Rønning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer