Nå skal det evalueres igjen:

Sundbys erstattere i Rio-evalueringen er klar

To damer inn.

VILLE IKKE VÆRE MED PÅ EVALUERINGEN: Siren Sundby trakk seg fra Rio-utvalget. Nå er erstatterne på plass. <br>Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
VILLE IKKE VÆRE MED PÅ EVALUERINGEN: Siren Sundby trakk seg fra Rio-utvalget. Nå er erstatterne på plass.
Foto: Cornelius Poppe / NTB ScanpixVis mer

Arbeidet med å evaluere OL og Paralympics i Rio de Janeiro ble satt på vent da Siren Sundby trakk seg fra utvalget i oktober. Nå er gruppen igjen fulltallig.

Totalt består gruppen av fire personer. Etter at Sundby trakk seg var det kun to personer igjen i utvalget. Disse, Lars Tore Ronglan og Sindre Bergan, blir værende i gruppen, og får nå selskap av Elin Austevoll og Astrid Lødemel.

Austevoll er tidligere svømmer og OL-deltaker i Atlanta 1996, mens Lødemel er tidligere alpinist. Førstnevnte var også med i Tvedt-utvalget.

Sundby trakk seg på grunn av oppmerksomheten og omfanget utvalget fikk.

– Den offentlige diskusjonen omkring utvalgets oppdrag har bidratt til at premissene og omfanget for arbeidet er blitt endret. Dette gjør at jeg vurderer arbeidsbelastningen i utvalget til å bli større enn først forespeilet. Jeg synes utvalget er et bra og viktig initiativ, men jeg har dessverre ikke anledning til påta meg en så omfattende oppgave i min daglige arbeidssituasjon, sa hun i oktober.

Utvalget skal levere sin rapport til generalsekretæren i Norges Idrettsforbund og toppidrettssjefen innen 10. februar 2017.

Norge tok fire bronsemedaljer under OL. I Paralympics ble fasiten tre gull, to sølv og tre bronser.

(NTB)