Nå skal det evalueres igjen:

Sundbys erstattere i Rio-evalueringen er klar

To damer inn.

VILLE IKKE VÆRE MED PÅ EVALUERINGEN: Siren Sundby trakk seg fra Rio-utvalget. Nå er erstatterne på plass. Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix
VILLE IKKE VÆRE MED PÅ EVALUERINGEN: Siren Sundby trakk seg fra Rio-utvalget. Nå er erstatterne på plass.
Foto: Cornelius Poppe / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Arbeidet med å evaluere OL og Paralympics i Rio de Janeiro ble satt på vent da Siren Sundby trakk seg fra utvalget i oktober. Nå er gruppen igjen fulltallig.

Totalt består gruppen av fire personer. Etter at Sundby trakk seg var det kun to personer igjen i utvalget. Disse, Lars Tore Ronglan og Sindre Bergan, blir værende i gruppen, og får nå selskap av Elin Austevoll og Astrid Lødemel.

Austevoll er tidligere svømmer og OL-deltaker i Atlanta 1996, mens Lødemel er tidligere alpinist. Førstnevnte var også med i Tvedt-utvalget.

Sundby trakk seg på grunn av oppmerksomheten og omfanget utvalget fikk.

– Den offentlige diskusjonen omkring utvalgets oppdrag har bidratt til at premissene og omfanget for arbeidet er blitt endret. Dette gjør at jeg vurderer arbeidsbelastningen i utvalget til å bli større enn først forespeilet. Jeg synes utvalget er et bra og viktig initiativ, men jeg har dessverre ikke anledning til påta meg en så omfattende oppgave i min daglige arbeidssituasjon, sa hun i oktober.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer