Sunderland klarte det verken Arsenal eller Liverpool maktet mot Chelsea

Kjempet seg til poeng.

JOBBET KNALLHARDT: John O'Shea og Sunderland, her i duell med Gary Cahill, klarte 0-0 i kveld etter fantastisk arbeidsinnsats. Foto: REUTERS / Andrew Yates / NTB Scanpix
JOBBET KNALLHARDT: John O'Shea og Sunderland, her i duell med Gary Cahill, klarte 0-0 i kveld etter fantastisk arbeidsinnsats. Foto: REUTERS / Andrew Yates / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sunderland - Chelsea 0-0:

(Dagbladet): José Mourinhos Chelsea har vært utilnærmelige i Premier League så langt denne sesongen, men mot Sunderland i kveld ble londonlaget stoppet av hjemmelagets fantastiske innsats og viljestyrke.

Gustavo Poyets lag har reist seg på en fantastisk måte etter 0-8-tapet for Southampton i midten av oktober, og etter 0-0 i kveld, har de nå fire seriekamper uten tap.

- Vi visste at vi måtte kjempe hardt og forsvare oss godt, og det er akkurat det jeg synes vi gjorde. Uavgjort er et godt resultat, men vi er litt skuffet nå, sier Sunderlands Sebastian Larsson i et intervju vist på TV 2.

- Vi prøvde å gå for det. Vi følte oss bra. Det vanskelige var å ikke etterlate for store rom defensivt da vi gikk forover, og det synes jeg vi klarte. Forhåpentligvis viste vi kveld at det ikke bare er å komme hit og ta tre poeng, legger svensken til.

Tidlig dominans Chelsea dominerte voldsomt det første kvarteret, og lagets ballsikre spillere, anført av Cesc Fabregas, Eden Hazard og Oscar, fikk trille ball mer eller mindre som de ville.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer