- Sunderland lite aktuelt

Sunderland har kontaktet Valencia med tanke på kjøp av John Carew. I ettermiddag ble den norske spissen også nevnt som mulig Milan-spiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er den italienske avisa Tuttosport som hevder at Milan kan være en aktuell klubb for Carew.

Avisa mener Milan vil bytte til seg nordmannen mot tidligere Alaves-angriper Javi Moreno.

Forbindelsen til Sunderland er mer håndfast, selv om agent Per A. Flod mener den nord-engelske klubben er lite aktuell som Carews neste arbeidsgiver.

- Jeg har henvendt meg til Valencia, og prosessen er i gang, sa Sunderlands manager Peter Reid til avisa Evening Chronicle i går.

Carews agent Per A. Flod kjenner til Sunderlands interesse, men er ikke foreløpig blitt kontaktet av noen av partene.

- Sunderland er lite aktuell som ny klubb for John, sier Flod til Dagbladet.no.

Flod mener det er to grunner til at «de svarte kattene» ikke er drømmeklubben for Carew.

- Det er ikke en klubb på det nivået vi i utgangspunktet søker etter. Og klubben har ikke en beliggenhet som vi i utgangspunktet søker etter.

Usentralt

Flod tror det hadde vært lettere å få John Carew til å skifte beite fra Valencia til London enn fra Valencia til nordøst-England.

Når det gjelder sportslig nivå: Sunderland og Fulham er tabellnaboer i Premier League.

- Ja, men Fulham har ambisjoner om spill i Europa, De har Jean Tigana, de har penger og planlegger å bygge nytt stadion. Jeg kjenner vet ikke om Sunderland har samme ambisjonsnivå, sier Flod før han legger til:

- Men jeg har jo heller ikke lagt skjul på at Fulham aldri var vårt førstevalg.

- Fem klubber interessert

For en drøy uke siden var en overgang ikke noe tema for Carew og Flod. I dag hevder Flod at han kjenner til fem klubber - Sunderland inkludert - som er interessert i Carew. Og blant de fem finnes mer spennende tilbud enn Sunderland, hevder han.

- Jeg vet også at noen av dem har kontaktet Valencia.

- Er dette klubber som har blitt interessert den siste uka?

- Jeg kjente i alle fall ikke til denne interessen før dette, sier Flod.

Tent på trening

Flod påpeker likevel at han og Carew ikke er på klubbjakt. Situasjonen er at Valencia har økonomiske problemer og har sagt seg villig til å selge spillere, blant annet John Carew.

- Men John spiller i Valencia. Han har en god kontrakt i Valencia. Og at han er femtevalg som spiss er sludder og pølsevev, sier Flod, som regner med at Carew spiller bortekampen mot Real Madrid søndag.

Spisskonkurrenten Salva har karantene og John har, ifølge Flod som har snakket med Carew sjøl og klubben om saken, vært veldig tent på treningene denne uka.

- Han løper i alle fall ikke treningsrunder i snøen for seg sjøl slik enkelte andre gjør, skratter Flod.

(Dagbladet.no)

BRA I VALENCIA:</B> John Carew er tent på å vise seg fram i Valencia, uansett interesse fra andre klubber. Her i duell mot Real Sociedads brasilianer Luiz Alberto da Silva Oliveira 25. november.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer