Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sunderland-manager sparker seg selv

Fem strake tap.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Tidligere Irland-spiss Niall Quinn er både styreformann og manager i Sunderland. Nå sparker han seg selv fra managerrollen.

Og jakter samtidig på sin egen erstatter.

Ifølge Quinn er det 70 prosents sjanse for at han får inn en manager i verdensklasse innen mandag.

- Vi er veldig nære en ny manager, og jeg vil gå tilbake til rollen som styreformann så snart som mulig. Jeg gjorde dette fordi jeg ikke trodde vi kunne få tak i en bra manager. Men det kan skje likevel, sier Quinn.

Quinn gikk på sitt femte tap på fem kamper da laget hans ble slått ut av ligacupen i går kveld, med 0-2 mot Bury som spilller to divisjoner under.

- Vi tror vi får tak i noen som kan gi folk her et stort løft, og det trenger de. Han skal få det budsjettet han trenger. Det har vært hardt å være midlertidig manager, sier Quinn.

GAMMEL HELT: Niall Quinn var høyt elsket som Sunderland-spiss. Fansen er nok mer skeptisk til 39-åringen som manager. Foto: Scanpix/Reuters
GAMMEL HELT: Niall Quinn var høyt elsket som Sunderland-spiss. Fansen er nok mer skeptisk til 39-åringen som manager. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer