TAR OVER? Sam Allardyce skal være aktuell som Englands nye landslagssjef. Foto: Kieron McCarron/ITV/REX/Shutterstock
TAR OVER? Sam Allardyce skal være aktuell som Englands nye landslagssjef. Foto: Kieron McCarron/ITV/REX/Shutterstock Vis mer

Sunderland-manageren seiler opp som storfavoritt til England-jobben

Jürgen Klinsmann eneste rival?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sunderland-manager Sam Allardyce er klar for å inngå samtaler med det engelske fotballforbundet (FA) angående den ledige jobben som engelsk landslagssjef.

Det melder Independent. USAs tyske manager Jürgen Klinsmann seiler opp som Allardyces eneste rival om jobben til å ta over for Roy Hodgson.

Avisen skriver videre at FA ønsker å ansette Hodgsons arvtaker innen slutten av måneden. Allardyce, som for tiden er i Alpene med sin Sunderland-stall, er den eneste engelske kandidaten som blir vurdert av FA-panelet som har i oppgave å finne den riktige landslagssjefen.

Rapporter sier at Sir Alex Ferguson har lagt inn et godt ord for Allardyce til David Gill som sitter i panelet. Ferguson og Gill samarbeidet da Gill var klubbdirektør i Manchester United.

Avisen skriver videre at FA ble imponert over Allardyce da han ble intervjuet til den samme jobben i 2006. Den gangen måtte han se seg slått av Steve McClaren.

(NTB)

<strong>HVEM TAR OVER?:</strong> Roy Hodgsons England røk mot Island i EM. Nå venter man på hvem som blir den neste landslagssjefen. Foto: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH
HVEM TAR OVER?: Roy Hodgsons England røk mot Island i EM. Nå venter man på hvem som blir den neste landslagssjefen. Foto: EPA/ABEDIN TAHERKENAREH Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer