Sunderland-manageren tilbød seg å slutte

Di Canio om mediestormen rundt hans politiske synspunkter.

 KUNNE SLUTTE:  Sunderlands manager Paolo Di Canio forteller at han tilbød seg å slutte i jobben da det stormet som verst rundt hans politiske synspunkter. Foto: AP Photo / Scott Heppell / NTB Scanpix
KUNNE SLUTTE: Sunderlands manager Paolo Di Canio forteller at han tilbød seg å slutte i jobben da det stormet som verst rundt hans politiske synspunkter. Foto: AP Photo / Scott Heppell / NTB ScanpixVis mer

Sunderland-manager Paolo Di Canio fortalte søndag at han tilbød seg å slutte under mediestormen om hans politiske synspunkter.

Italienerens ankomst til Stadium of Light var svært kontroversiell, som følge av politiske ytringer han har kommet med tidligere. Noen dager etter ansettelsen måtte han gå ut og erklære at han ikke er rasist og ikke støtter fascistisk ideologi.

Di Canio sier til Independent on Sunday at han var klar til å slutte i jobben da han møtte klubbeier Ellis Short for å diskutere situasjonen.

- Jeg spurte ham hva jeg skulle gjøre og sa at det ikke ville være noe problem for meg å slutte, fordi jeg ikke ville være et problem for klubben, sa Di Canio til avisen.

- Jeg sa at jeg var rede til å tåle presset så lenge det ikke var et problem for ham. Om de henger meg ut hele dagen, er det greit for meg. Han sa «du må absolutt bli. Du er vår mann».

Di Canio sier at han satte stor pris på det.

- Jeg vil aldri glemme det han gjorde. Han ga meg en sjanse til å innfri drømmen om å være manager på øverste nivå.

(NTB)