BØTER: Vel 200.000 kroner i bøter må både Sunderland og Queens Park Rangers ut med for ikke å ha hatt full kontroll over spillerne sine. Foto: REUTERS / Toby Melville / NTB Scanpix
BØTER: Vel 200.000 kroner i bøter må både Sunderland og Queens Park Rangers ut med for ikke å ha hatt full kontroll over spillerne sine. Foto: REUTERS / Toby Melville / NTB ScanpixVis mer

Sunderland og Queens Park Rangers bøtelagt

For ikke å ha hatt full kontroll over spillerne sine.

Vel 200.000 kroner i bøter må både Sunderland og Queens Park Rangers ut med for ikke å ha hatt full kontroll over spillerne sine.

De to Premier League-klubbene ble begge bøtelagt av Det engelske fotballforbundet (FA) mandag. De har også innrømmet at de ikke hadde så god kontroll på spillerne sine som de burde hatt, og derfor har de gått med på å bli bøtelagt.

I begge tilfellene har spillerne flokket seg rundt dommerne etter at de ikke har vært enige i eller fornøyde med avblåsninger fra dommerne.

I Sunderland skjedde det etter 76 minutter i kampen mot Everton, og for Queens Park Rangers del var det misnøye mot dommeren etter to annullerte mål som førte til bråket rundt dommeren. i en kamp mot Manchester City på Lofthus Road 8. november.

(NTB)