Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Sunderland og Wolves enige om Fletcher-overgang

Solbakken mister stjernespissen.

PÅ VEI BORT: Wolverhampton og Sunderland er enige om en overgang for Steven Fletcher, ifølge Sky Sports. Foto: GLYN KIRK  / AFP / NTB SCANPIX
PÅ VEI BORT: Wolverhampton og Sunderland er enige om en overgang for Steven Fletcher, ifølge Sky Sports. Foto: GLYN KIRK / AFP / NTB SCANPIX Vis mer

Ståle Solbakken står foran en maraton den neste halvannen uka. Spissen Steven Fletcher går til Sunderland ifølge Skysports.

- Det blir ti veldig tøffe og hektiske dager på overgangsmarkedet. Vi må sy sammen en tropp som skal holde alle de 46 kampene i serien, sa Solbakken til BBC tirsdag.

Misfornøyde spillere som ønsker seg vekk, er blitt Solbakkens hverdag. Superlønninger og stjerneglans i Premier League frister hans to store ess.

Ifølge Skysports er klubbene enige om en overgang for Steven Fletcher. Sunderland skal betale cirka 133 millioner kroner for ham.

Matt Jarvis er inntil videre i klubben, men stadig mer tyder på at han også forsvinner. Derfor er mye av Solbakkens lange arbeidsdager knyttet opp mot kjøp og salg.

Wolves skal også slanke troppen fra snaut 40 mann til 26-27.

- Hvis vi mister Fletcher og Jarvis, har vi en jobb å gjøre. Det går ikke an å erstatte dem på dette nivået. Ideelt sett skulle også Michael Kightly (solgt til Stoke) vært her. Det kan ta tid å bygge opp laget. Jeg er sikker på at spillere selges og kjøpes innen Derby-kampen (lørdag), sa Solbakken til avisen Express and Star før han spøkefullt og kanskje litt oppgitt la til:

- Jeg vil gjerne ha overgangsvinduet lukket nå. Kan vi fikse det slik at det skjer klokka 24.00 i kveld?

Tirsdag ble det 3-1 hjemme mot Barnsley. Wolves spilte i perioder bra, men det er ting å jobbe med.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media