Sunderland-poeng uten Myhre

Har kurs mot opprykk.

Sunderland måtte nøye seg med ett poeng i toppkampen mot Ipswich i den engelske mesterskapsserie søndag. En skadd Thomas Myhre så kampen fra tribunen.

Den norske landslagskeeperen har slitt med en ryggskade de siste dagene, men trodde selv han skulle bli frisk nok til å spille søndagens meget viktige kamp.Slik gikk det ikke. I stedet var det reservekeeper Michael Ingham som måtte vokte buret på Portman Road.

Han fikk nok å henge fingrene i.Med seier ville Sunderland økt forspranget i kampen for opprykk til fem poeng. Ipswich kunne på sin side kutte avstanden til lederlaget ned til to poeng.

Det ble ikke skikkelig liv i kampen før halve andre omgang var spilt. Da sendte Richard Naylor hjemmelaget i ledelsen – etter at Sunderland hadde misset et straffespark litt tidligere.

Sunderland brukte imidlertid bare fem minutter på å spille seg tilbake i kampen. 1-1 var signert Stephen Elliott, og da Carl Robinson sendte lederlaget i føringen med bare seks minutter, så alt rosenrødt ut for Myhre & co.

I neste minutt kom imidlertid utlikningen. Marcus Bent ordnet 2-2, og dermed er det i aller høyeste grad liv i kampen om opprykk til den engelske eliteserien. Sunderland er nå tre poeng foran Wigan og fem foran Ipswich.

(ANB)