Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sunderland-spiss skadd av baby

Fikk kokende vann der du vet.

(Dagbladet.no): Kevin Kyle får en æresplass i arkivet for sportens sprøeste skader.

Sunderlands hjemmeside står den skotske 24-åringen oppført som lyskeskadd. Det er for så vidt riktig nok.

Daily Mirror kan i dag fortelle detaljene rundt spissens uhell. Kyle ble nemlig skadd mens han varmet ei flaske melk til sønnen Max (åtte måneder).

Lille Max har allerede et bra skuddbein. Han sparket en beholder med kokende vann på pappaen sin, rett i fanget på Premier League-spissen.

Brannskadene var så stygge at Kyle ikke var i nærheten av å rekke sist helgs ligakamp mot Everton. Den britiske avisa skriver at skotten tilbrakte ei natt på sykehus med sår på både testikler og på innsiden av låret.

Nå er Kyle tilbake i Sunderland - litt hjulbeint.

- Han går litt som John Wayne for øyeblikket. Han sliter med å røre seg, uten for mye smerter. Han kan ikke løpe. Han synes det er veldig pinlig at dette kommer ut, sier en Sunderland-kilde til avisa.

Åtte måneder gamle Max kom uskadd fra hendelsen med melkeflasken.

MAX UFLAKS: Kevin Kyle pådro seg brannsår i skrittet takket være et viltert babybein. Foto: Scanpix/Ap
MAX UFLAKS: Kevin Kyle pådro seg brannsår i skrittet takket være et viltert babybein. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling