Sundgot jakter Tom Lund

Blir dette kampen hvor han tangerer legenden? LSK-Glimt fra 19.00

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
 • Følg LSK-Glimt direkte fra klokka 19.00

  (Dagbladet.no): Det har snart gått tre måneder siden Arild Sundgot sist scoret i serien for Lillestrøm.

  Siden da har han gått målløs og er fortsatt én scoring bak klubbrekorden på 64 toppseriemål, satt av Tom Lund.

  Rekorden tenker jeg ikke på i det hele tatt. Men mål betyr mye for selvtilliten, og jeg kunne godt tenkt meg å score igjen snart selv om ikke jeg føler noe press, sier Sundgot til Romerikes Blad.


  - Burde scoret flere
  Sundgot er blitt brukt som offensiv midtbanespiller i ni av seriekampene denne sesongen, deriblant de fem siste. Likevel vil han ikke gi det skylden for mangelen på scoringer.

  - Ville lyve hvis jeg ikke sa at jeg liker meg best som spiss, men det går greit på midten også. Og midtbanerollen er ikke grunnen til at jeg har gått så lenge uten mål. Jeg har kommet til så mange sjanser som midtbanespiller at jeg burde scoret flere mål, sier Sundgot.

  I kveldens kamp mot Bodø/Glimt er det usikkert hvor trener Uwe Rösler bruker Sundgot.
  Magnus Powell, Magnus Myklebust og Andreas Haddad er alle aktuelle på topp.

  – Arild har også spilt godt på midten. Han har også kommet til mange sjanser fra den posisjonen. Alle angrepsspillere opplever perioder uten mål, og Arild er inne i en slik nå. Det kan forandre seg raskt, sier Rösler.


  Råstad tilbake
  I Bodø/Glimt tror man på mange høye innlegg, og velger å starte med feltsterke Ole Arvid Langnes i mål.

  – Lillestrøm spiller mye på luftstyrke. Ole Arvid er den mest uredde av keeperne våre, og derfor ligger det an til at han står, sier trener Ola Haldorsen til Avisa Nordland.

  Olav Råstad, som ikke har spilt i Tippeligaen siden 3-0-tapet hjemme mot Viking 24.juli, er etter alt å dømme med igjen i dag.
MÅLTØRKE: Arild Sundgot har ikke scoret siden han satte inn et straffespark mot Ham-Kam 28.august. Siste spillemål kom 13.august mot Odd. Foto: Scanpix
MÅLTØRKE: Arild Sundgot har ikke scoret siden han satte inn et straffespark mot Ham-Kam 28.august. Siste spillemål kom 13.august mot Odd. Foto: Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer