Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sundgot leder Hønefoss mot Viking

Beholder jobben - i det minste fram til helga.

TØFF SESONGSTART: Ole Bjørn Sundgots Hønefoss står med 0 poeng og 2-17 i målforskjell etter fem serierunder. Nå varsler klubbledelsen tegn til framgang og vil bruke lenger tid før de tar en avgjørelse om Sundgots framtid som trener. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix
TØFF SESONGSTART: Ole Bjørn Sundgots Hønefoss står med 0 poeng og 2-17 i målforskjell etter fem serierunder. Nå varsler klubbledelsen tegn til framgang og vil bruke lenger tid før de tar en avgjørelse om Sundgots framtid som trener. Foto: Stian Lysberg Solum, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Ole Bjørn Sundgot sitter trygt som trener i Hønefoss - i alle fall inntil videre. Han kommer helt sikkert til å lede laget mot Viking til helgen.

Styret og daglig leder satt i møter om situasjonen i store deler av mandagen, og det ble besluttet at ingenting kommer til å skje med trenersituasjonen før tidligst etter Viking-kampen.

- Dette er såpass viktig at vi ønsker å bruke mer tid og ikke forhaste oss, sier Bjørn Hamborg til NRK. Han er styreleder i Hønefoss.

Han sier at klubben har sett sportslig utvikling i det siste. Derfor mener man det er riktig å utsette avgjørelsen om hva som skal skje med treneren. Han sier at det er blitt mer trykk og fart på treningene de to siste ukene.

- Betyr dette at et tap mot Viking innebærer at Sundgot får sparken?

- Det kan vi ikke konkludere med. vi kan ikke bare se på resultater, for vi må også se på prestasjoner, så uansett utfallet av Viking-kampen kan det tenkes at Sundgot fortsetter. Det er ikke konkludert med noe, sier Hamborg.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!