Sundgot og Mork starter for Molde

Ole Bjørn Sundgot og Thomas Mork starter på kantene i mesterligaoppgjøret mot Olympiakos i morgen. Molde-trener Erik Brakstad har valgt å sette Andre Schei Lindbæk og Magne Hoseth på benken.

Både Knut Anders Fostervold og Morten Bakke trente for fullt på Olympiastadion i Aten i kveld, og begge er klar til kampstart i mesterligaoppgjøret mellom Olympiakos og Molde i morgen,

Hvile

Hoseth og Schei Lindbæk har spilt fra start de siste kampene, men ingen av dem overbeviste mot Lillestrøm. Hoseth var heller ikke på høyde mot Real Madrid. Årsaken kan være for stor belastning på de unge U21-spillerne. Dette er i alle fall begrunnelsen for at Brakstad nå vil la dem starte på benken, og bruke friske, erfarne bein i angrepet fra start.

- Samtidig vet vi at Magne Hoseth og André Schei Lindbæk kan gjøre gode innhopp og avgjøre kamper for Molde, sa Brakstad etter treningen i kveld.

Lagene

Molde stiller med følgende lag i en 4-3-3-formasjon: Morten Bakke - Trond Strande, Jo Tessem, Pål Lydersen, Knut Anders Fostervold - Odd Inge Olsen, Karl Oskar Fjørtoft, Daniel Berg Hestad - Thomas Mork, Andreas Lund, Ole Bjørn Sundgot.

(NTB)