Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sundgot skadet

Arild Sundgot sto over mot Djurgården og trente alternativt de to første øktene på Marbella.

Da han endelig skulle prøve seg med ball igjen i går kveld, smalt det til i det skadde kneet til sunnmøringen igjen.

– Utrolig dårlig timing med seriestarten rett rundt hjørnet. Nå har jeg vært skadefri og alt har gått på skinner hele vinteren, så skjer dette, sukket Sundgot til Romerikes Blad.

Han gikk rett av banen da uhellet var ute og skuffelsen lyste av ansiktet hans da han satte seg på benken og så lagkameratene fullføre treningen. Nå kan både finalen i Royal League og serieåpningen mot Rosenborg ryke for tidenes toppscorer i eliteserien for kanarifuglene.

– Det er for tidlig å si hva skaden er, men trolig er det snakk om en betennelse på undersiden av venstre kne. Det hogg til da jeg skulle kjøre noen vendinger med ballen, sier Sundgot om den bagatellmessige hendelsen som framprovoserte smertene. 

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling