- Sundgot til Stabæk for 4 mill

Klubbene enige, opp til spilleren.

(Dagbladet.no): Ifølge Romerikes Blad, er Lillestrøm enige med Stabæk om å selge sin toppscorer gjennom alle tider i toppserien, Arild Sundgot, for 4 millioner kroner.

Ifølge LSKs hjemmeside får kanarifuglene 3,5 mill. umiddelbart, med 500 000 kroner ekstra dersom Stabæk holder seg i Tippeligaen.

- Stabæk tok kontakt med oss før helga, og da vi fikk prisen opp på et nivå som vi kunne akspetere, ga vi dem tillatlese til å snakke med Arild, sier LSK-manager Jan Åge Fjørtoft.

Salget kommer som en direkte følge av at klubben i forrige uke sikret seg Odd Grenlands Olivier Occean.

- Vi visste at det ville komme henvendelser på noen av våre spisser så fort vi fikk Occean. Det er helt utenkelig at vi kommer til å starte sesongen 2006 med seks spisser, og derfor har vi internt vært klare på hva vi ville foreta oss, sier Fjørtoft.

- Tidspunktet for å selge spillere er nå, men hvem som eventuelt blir solgt, er blant annet avhengig av hvilke spillere vi får akseptable bud på. Foreløpig er Stabæk den eneste klubben som har kommet med et slikt bud på en av våre spillere.

Nå er det opp til Sundgot om han vil flytte på seg. Spilleren, som kom fra Hødd i 1997, har to år igjen av sin kontrakt med Lillestrøm. Han sier til RB at han ikke ønsker å kommetere saken.

ARILD AVGJØR: Lillestrøm har akseptert et bud på Arild Sundgot fra Stabæk. Nå er det opp til spilleren om han vil flytte på seg eller ikke. Foto: Scanpix
ARILD AVGJØR: Lillestrøm har akseptert et bud på Arild Sundgot fra Stabæk. Nå er det opp til spilleren om han vil flytte på seg eller ikke. Foto: Scanpix Vis mer