Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sundgot vil ikke til Molde

Riise scoret da LSK slo MFK.

(Dagbladet.no) Molde - Lillestrøm 0-1. Arild Sundgot spilte alle LSKs kamper forrige sesong og ingen kanarifugler har scoret flere mål enn ham gjennom tidene.

Likevel har spissen blitt koblet til andre klubber i vinter.

Molde har vært interessert i å sikre seg underskriften hans, men selv sier Sundgot at han ikke vil bort fra Åråsen.

- Jeg har det veldig bra i Lillestrøm og er akkurat blitt far. Jeg vil ikke bli solgt, sier han til TV 2.

Riise-mål

I kveld spilte Lillestrøm borte mot laget som har siklet etter ham, uten at den rutinerte spissen lot seg påvirke av det.

- Dette har jeg ikke tenkt på etter at LSK ga klar beskjed om at jeg ikke er til salgs, sier han til Romerikes Blad.

Molde har likevel fått tillatelse til å snakke med Sundgot om en overgang, men siden han nylig ble far har ikke dette skjedd ennå. Og med Sundgots uttalelser om at han ikke vil bort fra LSK, er det vel tvilsomt om det blir noen forhandlinger også.

VIL BLI PÅ ÅRÅSEN: Arild Sundgot har ingen planer om å flytte på seg. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
VIL BLI PÅ ÅRÅSEN: Arild Sundgot har ingen planer om å flytte på seg. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer

Bjørn Helge Riise scoret kampens eneste mål mot nyopprykkede Molde på Aker Stadion, da han headet et innlegg fra Karim Essediri i nettet sju minutter før pause.

Myklebust skadd

De gulsorte sleit i starten, men hevet seg flere hakk utover i kampen.

- De første 25 minuttene var vi veldig svake. Molde skapte mye, og forklaringen er at vi selv spilte uklokt. Bjørn Helge er nettopp tilbake etter skade og har en del å gå på. Det har flere andre også, men det er positivt å se at vi har flere unge spillere som viser seg fram, sier LSK-trener Tom Nordlie til Romsdals Budstikkes nettutgave

Molde skapte mye, men klarte ikke omsette sjansene i scoringer. Nordlie sier det er viktig å vinne kamper nå som seriestarten nærmer seg, og han er fornøyd med at de holdt nullen.

- Men fotballen er snål. Tidligere i vinter har vi sluppet inn mål da det andre laget har hatt to-tre sjanser. I dag hadde vi åtte-ni sjanser imot og slapp ikke inn ett eneste mål, sier han til rb.no.

Det er et skår i seiersgleden til Lillestrøm at Magnus Myklebust ble skadd i 1. omgang. Angrepsspilleren ble kjørt til Molde sykehus, hvor det ble tatt et røntgenbilde av foten hans.

- Det er ikke snakk om brudd, og vi vil undersøke foten ytterligere på lørdag. Men det ser heldigvis ut til at det ikke er snakk om en alvorlig skade, sier fysioterapeut Jørn Karlsen til Dagbladet.no.

REKKER TROLIG SERIESTART: Magnus Myklebust ble skadd mot Molde, men det er ikke snakk om brudd.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media