Sundsvall vil ha svar i dag

Sundsvall ber Harald Brattbakk og Erik Hoftun bestemme seg om de vil spille for klubben.

Hvis RBK-duoen Erik Hoftun og Harald Brattbakk vil, blir de leid ut gratis fra Rosenborg til GIF Sundsvall resten av sesongen. Men den svenske klubben vil ha kjapt svar fra de aldrende RBK-heltene.

-  Vi trenger et svar i løpet av fredagen, så vi kan begynne å planlegge høstsesongen, sier klubbdirektør Urban Hagblom til Dagbladet.

Kjempeløft

Han er svært interessert i å få veteranene til klubben.

-  Det ville vært et kjempeløft for laget å få to så dyktige og etablerte spillere hit. De får diskutere med trenerteamet i RBK hva som er best for dem, så får de bestemme seg, sier Hagblom. Rosenborg er for tida på treningsleir i Östersund.

Førstelagsfotball

Sundsvall ligger nest sist i Allsvenskan og sliter med skader på sentrale spillere. Trener Jan Halvor Halvorsen har stor tro på trønderske forsterkninger.

-  Erik er meget interessert i å komme til oss. Harald har jeg knapt nok snakket med, men jeg regner med svar i løpet av veldig kort tid, sier Halvorsen.

Hoftun og Brattbakk har begge vært sentrale spillere på Rosenborgs suksesslag de siste ti åra. Nå går en æra mot slutten.

Mye å tilføre

-  Ingen av de to får spille mye på Rosenborg, og jeg vet at Erik har lyst på førstelagsfotball. Både han og Harald er i god form, og har mye å tilføre laget vårt. Vi har slitt mye med skader på rutinerte spillere, sier Jan Halvor Halvorsen.

SUNDSVALL-AKTUELLE: Erik Hoftun og Harald Brattbakk kan bli GIF-spillere i løpet av kort tid.