Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Super Bowl-vinner døde av heteslag

Mitch Petrus ble bare 32 år gammel.

OMKOM: Tidligere NFL-spiller Mitch Petrus. Foto: NFL
OMKOM: Tidligere NFL-spiller Mitch Petrus. Foto: NFL Vis mer

Flere amerikanske medier som skriver at den tidligere New York Giants-spilleren Mitch Petrus døde i en alder av 32 år. Fox News og CBS News er blant dem som omtaler saken.

Petrus skal ha dødd i Arkansas under en hetebølge, noe også resten av USA har opplevd den siste tiden. Petrus skal ha jobbet utendørs hele dagen utenfor familiens butikk, og dødsårsaken skal være heteslag.

Petrus ble Giants-spiller i 2010 og spilte tre sesonger for klubben (den tredje sesongen vekslet han mellom flere klubber). Han vant blant annet Super Bowl i sin andre sesong, og skal ha spilt 27 kamper i NFL ifølge ESPN.

«Vi er triste over å høre at Mitch Petrus er død. Tankene våre går til Mitchs familie og venner», skriver klubben på Twitter.

32-åringen spilte også en liten periode for New England Patriots og Tennessee Titans, før han la opp i 2013 og returnerte til delstaten Arkansas.

CBS News skriver at halve USA vil bli rammet av en «brutal hetebølge» denne helga, noe som vil ramme 195 millioner personer. Derfor blir folk advart mot å oppholde seg lenge i solen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media