Super-comeback

LONDON (Dagbladet): Roma- Leeds United 0-0. Vips, så var Alf Inge Håland inne i varmen igjen. Sammen med Eirik Bakke styrte han Leeds til et suverent utgangspunkt foran UEFA-returen på hjemmebane. Men mest av alt skal Leeds takke keeper Nigel Martyn.

- Som jeg har sagt mange ganger: vi er et ungt lag som er læregutter, men laget spilte med stolthet, og vi skal være godt fornøyde med uavgjort her. Det blir en vanskelig kamp hjemme neste torsdag, men vi har et brukbart utgangspunkt.

- Med litt flaks kunne vi også ha scoret, vi hadde våre sjanser, både Kewell og Bakke var nær, sier en stolt Leeds-manager David O'Leary til britisk fjernsyn etter kampen i går ettermiddag.

Super Martyn

Og O'Leary roser også keeper Nigel Martyn: - Han var fabelaktig.

Det er et understatement å si at Martyn holdt Leeds inne i kampen, han holdt kampen i sine hender med et titall overkvalifiserte redninger.

Roma, som ikke har tapt hjemme på Olympiastadion de siste 16 kampene, presset voldsomt. Og produserte et snes klare målsjanser, men Martyn var i praktslag.

Sliteren Alfie

Eirik Bakke spilte blant annet sammen med Alf Inge Håland på en overfylt Leeds-midtbane. Håland viste at han forsatt har masse å bidra med, arbeidsom, sterk og taktisk.

Lar O'Leary ham spille framover, er han kanskje i Sembs EM-planer, som et defensivt kraftsenter på midten.

Eirik Bakke var også bra, men han burde ha scoret. Fra kloss hold nikka han rett i beina på keeper.

Men: Roma ble som kjent ikke headet på en dag.

HARD SOM JERN: Alf Inge Håland legger ingenting imellom når han takler.