Super-Musa flyr igjen

BISLETT (Dagbladet): VIF-Viking 2-2. Superreserven Espen Musæus (22) brukte 16 minutter på å snu 0- 2 til ett poeng for Vålerenga. Men neste søndag er han tilbake på benken igjen. - Det skal mer til, sier Klanens elskede Super-Mus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Musæus kom inn for John Carew 19 minutter før slutt på Bislett. Da hadde Vålerenga blitt overkjørt og rundspilt av Viking.

- Det var ikke noe moro å se på, sier Musæus.

- Spesielt deilig

Så slo Super-Musa til med to oppvisninger i iskald avslutterpresisjon.

73 minutter: Pascal Simpson flikker via en Viking-back til Musæus. Pang i hjørnet: 1- 2.87 minuter: Simpson legger en lang millimeterpasning og Super-Musa har fri bane til mål. Pang i krysset: 2- 2.

- Det var deilig. Og spesielt deilig når det gir poeng, sier Musæus til Dagbladet.

Med fire mål på 11 tippeligakamper er Ullern-gutten Vålerengas mest effektive spiss. Likevel kunne han like gjerne blitt sittende på benken.

Trener Lars Tjærnås tilbrakte mesteparten av kampen nervøst trippende nær lengdegropas tilløp. Med sitt tredje bytte valgte han riktig slagkraft.

- Det sto mellom Espen og Jon Erik Ødegård, og jeg valgte til slutt Espen. Jeg er glad jeg tok det valget, sier Tjærnås:

- Det er ikke så gærent det Musa gjør på 20 minutter.

Super-Musa har hamret inn mål i store mengder på trening denne uka. Nå nærmer han seg toppform etter kneskade og svakt spill.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer