Super-Ray ble venstreback

Fredrikstad omskolerte i går Raymond Kvisvik til offensiv venstreback i et desperat forsøk på poengjakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FREDRIKSTAD (Dagbladet): Det hjalp litt. Fredrikstad utliknet, men fortsatt står både Fredrikstad og motstander Molde med støvlene plantet i bunnstriden.

Fredrikstad satset det de hadde for å få en utlikning og et vinnermål, og det førte til at Raymond Kvisvik til tider måtte trekke ned i en uvant rolle på venstreback mot slutten av 2. omgang.

-  Du vet hva dem sier om spillere over 30, først blir dem degradert til back og så er det rett ut, spøker Kvisvik.

-  Vi byttet inn alt hva vi hadde å by på offensivt, og da måtte det bli slik som det ble. Meningen var at vi skulle få brukt Raymond også offensivt, sier Knut Torbjørn Eggen, som kjørte inn både Brian West og Martin Wiig mot slutten.

Han lyktes også: Wiig stanget inn utlikningen i det 83. minutt.

-  Vi trykket på mot Molde-målet, og Martin hang høyest etter et flott innlegg fra Bjørkøy, beskriver Eggen.

Fredrikstad fortsatte å trykke på de siste minuttene, men måtte nøye seg med det ene poenget som sender dem opp på den utsatte kvalifiseringsplassen.

Fornøyde

Det så man tilsynelatende ut til å være fornøyd med, selv om bunnlaget fortsatt må ut på desperat poengjakt i de siste kampene mot Lillestrøm og Start for å overleve.

-  Det kan være to poeng for lite og det kan vise seg å være et veldig viktig poeng. Vi har i hvert fall fortsatt to matchballer å spille, og det må vi være fornøyde med, sier Kvisvik. -  Vi får bare håpe vi er heldige med trekningen av dommere, legger han fleipende til.

Knut Torbjørn Eggen ville heller ikke si seg skuffet over bare ett poeng i går kveld:-  Måten vi kjempet oss tilbake på etter at Molde tok ledelsen, gir grunnlag for optimisme både for oss og publikum. Også Bo Johansson var tålig fornøyd.

-  Det er mange gode lag i bunnen, det viser seg gang på gang at alle fortsatt tar poeng fra alle. Derfor var det viktigste for oss i dag å ikke tape, og sånn sett tape terreng i forhold til blant andre Fredrikstad, mener Molde-treneren.

-  Burde avgjort

I Molde var likevel Berg Hestad skuffet over at man ikke klarte å avgjøre kampen. Selv om Fredrikstad hadde trykket, produserte Molde de største sjansene.

-  Vi hadde store sjanser nok, vi burde avgjort etter at vi fikk 0- 1, mener banens beste spiller.

Hestad hadde selv den kanskje største sjansen av alle allerede på stillingen 0- 0.-  Kom alene igjennom og ser at det er veldig åpent til høyre for keeperen. Forsøker derfor å sette ballen dit men det var altfor dårlig utført, slår han fast.

Molde-supporter Kjell Magne Bondevik sa seg helt enig.

-  Daniel burde hatt to til i dag, og Friend ett, sier statsministeren, som nå er overbevist om at Molde må avgjøre sin egen skjebne mot Ham-Kam neste helg.

-  Det blir helt avgjørende, Lillestrøm borte i siste kamp tror jeg blir i tøffeste laget, sier Bondevik.

OMSKOLERT: Raymond Kvisvik som venstreback hjalp litt for Fredrikstad, som sikret poengdeling mot Molde.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer