Rob Gronkowski:

Superbowl-spillerens hjem ble rundstjålet under finalen

New England Patriots-stjernen Rob Gronkowski hadde besøk av tyver i huset sitt mens han var opptatt med Superbowl i Minneapolis.

TYVERI: Rob Gronkowskis hjem ble rundstjålet da han var i aksjon under Superbowl natt til mandag. Foto: Larry Busacca/Getty Images/AFP
TYVERI: Rob Gronkowskis hjem ble rundstjålet da han var i aksjon under Superbowl natt til mandag. Foto: Larry Busacca/Getty Images/AFPVis mer

Det er politiet i Foxboro sør for Boston, der Patriots har sin hjemmearena, som tirsdag bekreftet at de etterforsker et innbrudd i Gronkowskis hjem.

Ifølge politisjefen i Foxboro, William Baker, rykket politiet ut til hjemmet hans mandag kveld.

- På grunn av respekten for Gronkowskis privatliv, og at etterforskningen fortsatt pågår, vil vi ikke gå ut med mer informasjon om hva som ble stjålet eller om vi har noen mistenkte, sa Baker.

Ifølge nettstedet Broadcastify.com, som har et opptak fra politisambandet, ble politifolkene som rykket ut informert om at flere safer og muligens våpen var blitt stjålet.

Gronkowski spilte Superbowl selv om han pådro seg hjernerystelse i semifinalen. Han var nesten usynlig i første halvdel. Etter pause var han nesten like dominerende som vanlig. Han hadde blant annet to touchdownmottak og var i sluttsekundet nær et tredje som kunne tvunget fram forlengning i kampen Patriots tapte 33-41.

(NTB)