Superbytte avgjorde for Vålerenga

Vålerenga trakk det lengste strået i Sandefjord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Sandefjord - Vålerenga 1-3.

Sandefjord gikk hardt til verks mot gjestene fra hovedstaden og var farlig frempå flere ganger. Det var likevel Vålerenga som var kvassest foran mål i Sandefjord.

Vålerenga ble presset hardt tilbake av et entusiastisk Sandefjordlag som viste at de ville spille tippeligafotball neste år.

Det var bare gått tre minutter når Sandefjord fikk corner. Fredrik Thorsen raget høyest og fikk lagt ballen tilbake til Alexander Gabrielsen som fikk skikkelig klem på kula og Sandefjord-publikummet begynte å juble litt for tidlig når Daniel Fredheim Holm fikk klarert på strek for Vålerenga.

Så var det Daniel Fredheim Holms tur til å markere seg i den andre enden.

Fredheim Holm fikk ballen fra Christian Grindheim. Ungutten holdt fint på ballen og la ballen lekkert ut til en tilstormende Grindheim som enkelt kunne sette inn 0-1.

Sandefjord og Toni Nhleko fortsatte presset for å få utlikningen, men det var Vålerenga og Fredheim Holm som spilte seg til de store sjansene.

Et innlegg fra høyre klarte Fredheim Holm å holde i spill. Holm la ballen fint tilbake til Thorvaldsson som headet mot et åpent Sandefjordmål. Islendingen fikk ikke skikkelig dreis på avslutningen og Skov-Jensen klarte så vidt å få kontroll på ballen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer