Superduellen på Bislett kan ryke

Tirunesh Dibaba dukket ikke opp i Oslo.

DUELL I FARE: Tirunesh Dibaba (høyre) og Meseret Defar satte verdensrekorder på 5000 meter på Bislett både i fjor og året før, og var klare for en sjelden duell på Bislett. Forrige gang de to møttes utenom mesterskap, var i 2006. Men nå tyder mye på at duellen ryker. Her med gull og bronse i OL i Beijing i fjor.Foto: SCANPIX/AFP / FABRICE COFFRINI
DUELL I FARE: Tirunesh Dibaba (høyre) og Meseret Defar satte verdensrekorder på 5000 meter på Bislett både i fjor og året før, og var klare for en sjelden duell på Bislett. Forrige gang de to møttes utenom mesterskap, var i 2006. Men nå tyder mye på at duellen ryker. Her med gull og bronse i OL i Beijing i fjor.Foto: SCANPIX/AFP / FABRICE COFFRINI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

|||

Det var torsdag morgen full forvirring rundt Tirunesh Dibabas deltakelse i Bislett Games. Mye tyder på at superduellen mot Meseret Defar kan ryke.

Løperen selv som er OL-mester på både 5000 og 10.000 meter, skriver på sin egen hjemmeside på internett at en liten skade har gjort at hun ikke stiller i Golden League-duellen på Bislett.

- Jeg var i kontakt med agenten hennes sent i går kveld, og han visste ingenting om dette. Han hadde snakket med Dibaba mandag, og da var alt i orden. Nå er Mark Wetmore som er en av friidrettsverdenens aller største agenter, på vei til Oslo. Han lander i formiddag, og før han kommer, kan ikke jeg si noe som helst om dette, sier Bislett-general Steinar Hoen til NTB.

Det var jubel i BislettAlliansen da det tidligere i uken ble klart at både Tirunesh Dibaba og Meseret Defar som satte verdensrekorder på 5000 meter på Bislett både i fjor og året før, var klare for en sjelden duell på Bislett. Forrige gang de to møttes utenom mesterskap, var i 2006.

Men nå er det nye som tyder på at det ikke blir noen superduell likevel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer