Superduo fra Lørenskog

Lørenskogs Stine Berger (17) og Connie Johanson (17) briljerte på banen i gårsdagens finale da de seiret over det sveitsiske laget Wisent Girls med 3- 1-seier. Nå vil duoen spille sammen i Team Strømmen.

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Lørenskogs Stine Berger og Connie Johanson sier de har fire ting til felles:

-  Vi trener sammen med Lørenskogs guttelag, vi har vært på J 17- landslaget samtidig og nå trener vi begge med Team Strømmen i toppserien to ganger i uka. Den fjerde tingen er at vi sammen har klart å vinne Norway Cup. Hva mer kan vi ønske oss nå? spør Stine Berger til Dagbladet. Venninna Connie Johanson er enig. Hun er ikke i tvil om at de utfyller hverandre på banen.

-  Radarpar

-  Jeg vet hvordan Stine vil ha ballen servert på banen. Vi to er et radarpar som kan gjøre mye ut av oss på banen, forteller Connie.

I går markerte jentene seg i finalen mot den sveitsiske motstanderen. Stine Berger brukte bare 45 sekunder på å gi Lørenskog ledelsen.

-  Det gikk raskt det der, erkjenner hun. Venninna skulle ikke være dårligere.

På retur

Både framover og bakover jobbet Connie som en løve. Hun sendte også flere løpeballer til Stine som ga målsjanser. De sveitsiske jentene hadde nok med å rydde unna i feltet da duoen kom stormende framover.

Etter 23 minutt økte Lørenskogs jenter sin ledelse etter at Mari Kristiansen satte ballen i mål. Et sveitsisk mål i annen omgang sørget for spenning i kampen. Men det var inntil Stine Berger bestemte seg.

-  Helt utrolig at ballen går i mål. Vanligvis kan jeg brenne slike sjanser, sier hun med en stort smil. Bak henne danser Lørenskogs jubeljenter.

Vil til toppserien

Connie Johanson stråler også etter seier i finalekampen. I tillegg ble hun kåret til banens beste spiller av Norway Cups jury.

-  Det hadde jeg ikke trodd. Nå er jeg så utrolig glad, forteller Connie.

Både hun og Stine er klare for nye utfordringer.

-  Dette er kanskje siste gang vi deltar i Norway Cup. Nå håper vi selvsagt at vi får fast plass i troppen til Team Strømmen, forteller vinnerjentene.

KAMPFAKTA

Klasse R

Wisent Girls- Lørenskog 1 1- 3 (0- 2)

Mål: 0- 1 Stine Berger, 0- 2 Mari Kristiansen, 1- 2 Sandra Kälin, 1- 3 Stine Berger

VIL TIL ELITEN: Stine Berger.
VIL TIL ELITEN: Connie Johanson.