Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superduoen mister oppgjøret mot Chelsea

Rooney og van Persie ikke i kampform.

MISTER STORKAMP: Robin van Persie og Wayne Rooney rekker ikke storoppgjøret mot Chelsea førstkommende søndag. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB Scanpix
MISTER STORKAMP: Robin van Persie og Wayne Rooney rekker ikke storoppgjøret mot Chelsea førstkommende søndag. Foto: AFP PHOTO/IAN KINGTON/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United må klare seg uten de skadde spissene Wayne Rooney og Robin van Persie i søndagens storkamp mot Chelsea på Stamford Bridge.

David Moyes kunngjorde de dårlige nyhetene fredag. Han trenger seier mot Chelsea for å holde følge med topplagene i Premier League.

Rooney er tilbake fra trening i varmere trakter, men har ikke spilt siden 1. nyttårsdag. Moyes er usikker på når han har kraftspissen i kampform.

- Han trener, løper litt og ser ganske bra ut. Jeg ønsker ikke å sette noen dato nå. Vi får ta det litt etter litt, sa skotten.

For van Persies del ser det noe bedre ut.

- Jeg håper Robin kan trene i starten av neste uke. Det vil være et stort løft. De fleste av spillerne er snart helt friske, la Moyes til.

(NTB)

Hele Norges coronakart