Superduoen senket Fulham på egenhånd

Drogba- og Anelka-show på Craven Cottage.

DØDELIG DUO: Få lag har et spisspar som fungerer like godt i praksis som på papiret som Chelsea. Didier Drogba (t.h.) og Nicolas Anelka har levert varene så langt under Carlo Ancelottis ledelse.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Chris Ratcliffe
DØDELIG DUO: Få lag har et spisspar som fungerer like godt i praksis som på papiret som Chelsea. Didier Drogba (t.h.) og Nicolas Anelka har levert varene så langt under Carlo Ancelottis ledelse.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Chris Ratcliffe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Fulham - Chelsea 0-2.

Få lag har et spisspar som fungerer like godt i praksis som på papiret som det Chelsea har i Didier Drogba og Nicolas Anelka.

I kampen om fotballtronen i Vest-London mellom Fulham og Chelsea på Craven Cottage var de to giftige herremennene den store forskjellen på lagene da de nærmest egenhendig besørget at blåtrøyene fortsatt er ubeseiret tre kamper inn i Carlo Ancelottis managerkarriere i England.

Med hver sin scoring og hver sin målgivende pasning ble publikum servert to stjerneeksempler på hvor godt samarbeidet mellom de to komplette spisstypene tidvis fungerer. ParkertDet første kom etter 39 minutter da John Pantsil ikke hang med på bevegelsen til sine tre rekkekamerater i Fulham-forsvaret. Høyrebacken ble hengende den nødvendige halvmeteren bak resten, og en slu Drogba kunne tjuvstarte bak Brede Hangeland og Aaron Hughes.Gjennombruddspasningen fra Nicolas Anelka var millimeterpresis, og avslutningen under en utrustende Mark Schwarzer klinisk.

Kvarteret før slutt var rollene byttet om. Chelsea klarte å bryte Fulham høyt i banen, og ballen endte hos en rettvendt Didier Drogba med full oversikt. Oppasser Brede Hangeland været faren, men var for langt unna til å forhindre at ivorianeren allerede hadde kommandert spissmakker Anelka inn i bakrommet og fininnstilt pasningsfoten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer