Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superinnbytterne sikret Newcastles andre seier på rad

Aleksandar Mitrovic og Ayoze Perez.

STORE SMIL: Aleksandar Mitrovic og Ayoze Perez kom inn fra benken og ga Newcastle sin andre seier på rad mot Tottenham.
Reuters / Toby Melville
STORE SMIL: Aleksandar Mitrovic og Ayoze Perez kom inn fra benken og ga Newcastle sin andre seier på rad mot Tottenham. Reuters / Toby Melville Vis mer

Aleksandar Mitrovic og Ayoze Perez kom inn fra benken og ga Newcastle sin andre seier på rad mot Tottenham.

Tottenham, som ikke hadde tapt i serien siden serieåpningen mot Manchester United, tok ledelsen i første omgang, men to Newcastle-mål etter hvilen gjorde at laget til Steve McClaren tok alle poengene.

Kampen på White Hart Lane gikk relativt rolig for seg, helt til Newcastle-keeper Rob Elliot måtte varte opp med to feberredninger på like mange minutter for å stoppe forsøkene fra Tottenhams Erik Lamela.

Også da Eric Dier steg til værs og møtte Christian Eriksens påfølgende hjørnespark var Elliot på ballen, men denne gangen kunne han ikke hindre scoring.

Etter hvilen klarte ingen av lagene å skape stort i innledningen, før Newcastle-innbytter Aleksandar Mitrovic fant nettmaskene på en dødball et kvarter før slutt. På overtid fant Mitrovic spissmakker Ayoze Perez som banket ballen i mål via Tottenham-keeper Hugo Lloris.

Etter en elendig start på sesongen har Newcastle tatt seks poeng på de to siste kampene mot Liverpool og Tottenham. Det har ført dem opp til 15.-plass.

Tottenham ville med seier vært i topp fire på tabellen, men ligger nå tre poeng bak Manchester United.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media