Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Superkusk med seiersoppskrift

-Det er tet fra start til mål.

SUPERKUSK. Lars Anvar Kolle ble medlem av 2000-klubben ondag. Lørdag er taktikken å lede fra start til mål med Baltic Jet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SUPERKUSK. Lars Anvar Kolle ble medlem av 2000-klubben ondag. Lørdag er taktikken å lede fra start til mål med Baltic Jet. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Her er sjansen til å vinne enorme gevinster på hest!

Onsdag vant Lars Anvar Kolle med Megaman Neo. Det ble hans seier nummer 2000. Lørdag er superkusken i hetluften igjen under V75-løpene på Biri travbane med flere spennende oppsitt. Og det er spesielt et løp han gleder seg til.

-Baltic Jet er min store vinnersjanse. Hun er svært rask bak bilen. Taktikken er klar. Jeg håper jeg leder hele veien i V75-5, forteller Kolle til Dagbladet.

-Det står riktignok to kjappe på utsiden, så det blir vel kjøring om spissen. Men min er som sagt svært rask hun også.

Jeg ble imponert sist, selv om det bare ble en femte plass ut av det. Hun ble utsatt for hardt press underveis, men ga aldri opp.

Og det er en stor fordel at det bare er merrer i feltet denne gang, sier Kolle.

Kjører det det går

Lars Anvar Kolle rister også en skikkelig joker ut av ermet i det første V75-løpet.

-Lykke Trubben fungerte bedre med en lettere balanse sist. Han kommer ut med samme balansen på lørdag. Jeg kjører det det går hele veien og mener det er en outsider som skal vurderes tidlig, avslører Kolle.

Friskmeldt topphest

Best Boy Augustinu er tilbake etter sjukdom og løpspause i V75-2. Kolle er usikker.

-Han er for god for grunnlaget sitt og står derfor billig inne i løpet i forhold til kapasiteten. Men jeg er innstilt på å gi ham et snilt løp denne gang, siden han gikk på en real smell sist. Da var han sjuk og blodprøvene etter det løpet var ikke bra. Han er frisk nå og ser grei ut i trening.

Jeg kjører den siste runden. Det tåler han fint, men er uansett temnoavhengig for å kunne nå helt fram, forteller Kolle.

Her er Kolles vurderinger av sine øvrige oppsitt:

-Chanto's Super Girl (V75-3) satt bom fast sist og hadde vært tredje i mål, om hun hadde fått en åpning. Men hun er klønete i volten. Likevel kan hun muligens overraske. Men jeg vil ikke rangere henne høyere enn en gardering på sju-åtte hester. Det skal vel uansett mye til for å slå Baron Chance i det løpet.

Eirik (V75-4) er bare en premiekandidat.

Sophie's Choice (V75-6) har jeg bare sett, og det er vel en premie som gjelder.

Junior Jokern (V75-7) har en god sjanse til en bra premie. Men jeg tror neppe det ender med seier.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media