Supermål av Beckham

Real vant 2-1 etter blant annet et fantastisk frisparkmål av Beckham. Forlan sikret 1-0-seier for Manchester United. Vi fulgte kampene direkte.

Gruppe E

Stuttgart og Manchester United sikret seg avansement til åttedelsfinaler etter seirene i kveld. Begge lag har tolv poeng, og gjør opp om gruppeseieren på Old Trafford 9. desember.

 • Stuttgart - Rangers 1-0

  Rangers har fire poeng og ligger an til å ta Uefa-cupplassen foran Panathinaikos som kommer til Glasgow med kun ett poeng 9. desember.

 • Panathinaikos - Manchester Utd. 0-1

  Gruppe F


  Real Madrid sikret plassen på toppen av gruppa med 2-1-seieren borte mot Marseille. David Beckham scoret et praktfullt frisparkmål. Mido utliknet, men Ronaldo avgjorde kampen etter praktfult forarbeid av stjernekollegene Raul, Figo og Zidane.

 • Marseille - Real Madrid 1-2

  Porto sikret avansement med seieren hjemme mot Partizan Beograd, selv om de har en tøff oppgave borte mot Real i siste kamp.

  Sørafrikaneren Benedict McCarthy scoret begge målene for det portugisiske laget.

  Marseille har tre poeng mot Partizans to før lagene gjør opp kampen om Uefa-cupplassen i Beograd 9. desember.

 • Porto - Partizan Beograd 2-1

  Gruppe G


  Chelsea er også sikret avansement, selv om laget ikke klarte å score mål hjemme mot Sparta Praha i kveld. Ranieris mannskap har ti poeng, men kan bli tatt igjen av Besiktas (sju poeng) når de reiser til Tyrkia om to uker.

 • Chelsea - Sparta Praha 0-0

  Lazio klarte bare uavgjort hjemme mot Besiktas, og dermed har Roma-laget og Sparta har fem poeng hver. De møtes i Praha om to uker, og begge kan ta igjen Besiktas om tyrkerne taper poeng mot Chelsea.

 • Lazio - Besiktas 1-1

  Gruppe H


  Milan sikret seg seieren i gruppa med en overbevisende seier borte mot Ajax. Italienerne har ti poeng, mens Ajax og Celta har seks.

 • Ajax - AC Milan 0-1

  Innbytter Rune Lange utliknet til 1-1 for Club Brugge på overtid i Spania. Med seier hjemme mot Ajax 9. desember kan Trond Sollieds lag, som nå har fem poeng, gå videre dersom Celta ikke vinner i Milano.

 • Celta Vigo - Club Brugge 1-1

  Stillingen i alle gruppene

TO ANNULERTE: Her har Hernan Crespo nettopp bommet på mål. Både Argentineren og hans rumenske kollega Mutu fikk scoringer annulert.
MATCHVINNER: Her setter Uniteds Diego Forlan inn kampens eneste mål i Athen med Panathinaikos' Silvio Maric i hæla.
REDDET HÅPET: På overtid utliknet Rune Lange for Brugge. Her hopper han over Celta Vigo-spiller Jandro.
PERLE: David Beckham leverte nok en fulltreffer på frispark, og feiret sammen med Ronaldo (t.v.) Zinedine Zidane og Roberto Carlos (øverst).